06 / 05 / 2024

kent tipleri nelerdir

kent tipleri nelerdir

En Yaşanır kentleri Kuzeyliler koruyor. İstanbul'un karışıklığının içinden bakınca mümkün değilmiş gibi geliyor. Oysa trafik sorunu olmayan, erişilebilir bol yeşil alanları bulunan, havası temiz olan kentler de bulunuyor. Bu kentlerin toplandığı bölge ise Kuzey Avrupa Ülkeleri

Kent Etiler: KİPTAŞ Karanfilköy projesinin adı belli oldu!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin adı belli oldu. Kent Etiler projesi, İstanbul Beşiktaş'ta MESA ASL ADİ Ortaklığı tarafından inşa edilecek. Peki Kent Etiler'de hangi konut tipleri var? İşte detaylar... 

Rölöve nedir? Rölöve nasıl yapılır ve çeşitleri nelerdir?

Rölöve, mimar ve inşaat alanında sıklıkla duyulan bir terimdir. Kent ve arkeolojik yapı çalışmalarında öne çıkan bu kelimeyi yakından incelemek gerekir. Peki rölöve nedir, rölöve nasıl yapılır ve rölöve çeşitleri nelerdir? İşte rölöve terimi ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Hava Kent Sancaktepe projesi geliyor! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, Sancaktepe projesi için düğmeye bastı. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Taşkent 2. etap başvuru tarihleri!

TOKİ Taşkent 2. etap başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Bekaş Başkent Çiğdem ne zaman teslim?

Bekaş Başkent Çiğdem projesinde 2+1  ve 3+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. Bekaş Başkent Çiğdem projesi 4 blokta 377 daireden meydana geliyor. 

Güzeldere Kent Kağıthane Evleri satılık!

Kent Kağıthane projesi Semi Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirildi. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor...

Liv Yapı Kale Kent satılık daire!

Liv Yapı Kale Kent satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Birinci etap teslimleri bu yıl sonunda gerçekleşecek olan proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Efe Bezci: Kent İncek'te herkes aradığı konutu bulacak!

Besa Grup tarafından yapılacak Kent İncek projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, projenin farklı konut tipleri ile herkesin aradığı konutu bulacağını söyledi.

Beylikdüzü Kale Kent Evleri nerede?

Kale Kent Beylikdüzü'nde daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Satışları devam eden proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Kale Kent Evleri nerede?

Kale Kent Beylikdüzü ödeme seçenekleri!

Toplam 1,471 tane daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Kale Kent Beylikdüzü ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlıyor.

Beylikdüzü Kale Kent satılık ev!

İlk etap teslimlerinin bu yıl Eylül ayında yapılacağı proje Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Kale Kent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Kale Kent Beylikdüzü Evleri!

Kale Kent Beylikdüzü Evleri 1471 daireden oluşuyor. Gül İnşaat Kale Kent Beylikdüzü projesindeki daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Kale Kent Evleri satılık!

Toplam 1,471 daireden meydana gelen projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Kale Kent Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi.

kent tipleri nelerdir Haberi

kent tipleri nelerdir

İşinize tren, metro ya da bisikletle gidiyorsanız, çalıştığınız şirketin yakınında ücretsiz, açık hava egzersiz imkanları varsa, kalabalık ya da trafik keşmekeşiyle karşılaşmıyorsanız, evinizin civarında yürüyerek gidebileceğiniz bir market, bir müze, bir sanat galerisi, bir sosyal etkinlik varsa, hava kirliliğinden şikayet etmiyorsanız, kent içinde orman gibi park alanlarının keyfini çıkarabiliyorsanız, sessiz, sakin bir yaşam sürüyorsanız, hafta sonlarında kısa bir yolculukla kendinizi doğa ile iç içe buluyorsanız, siz büyük bir ihtimalle kuzey kentlerinden birinde yaşıyorsunuz.

Para dergisinden Alev Rigel haberine göre; Bu kentler, İskandinav ülkelerinde (Danimarka, İsveç, Norveç) ve bu ülkelerle beraber, Nordik ülkelerini oluşturan Finlandiya, İzlanda, Faroe Adaları, Aland Adaları ve Grönland’da olabilir. Aslında “kuzey” derken, Kanada’yı da eklemek gerekir.

Kent hayatın merkezinde

Konuyu fazla dağıtmayalım. Çünkü İngiliz yayın kuruluşu BBC, bu değerlendirmeyi...