19 / 05 / 2024

Kente Karşı İşlenen Suçlar fotograf yarışması

Kente Karşı İşlenen Suçlar fotograf yarışması

Mimarlar Odası eski Genel Başkanı ve yazar Oktay Ekinci’nin isim babalığı yaptığı “Kente Karşı İşlenen Suçlar” konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni 23 Ekim’de Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğraf Bölümü’nde gerçekleştirilecek...

AFAD'dan son dakika uyarısı! 72 kente kar yağışı geliyor...

Meteoroloji'den gelen peş peşe uyarıların arkasından yağışlı hava yurda etkisini sürdürmeye başladı. Buna göre, AFAD 41 il için turuncu, 31 il için de sarı kodlu uyarı yaparken yurdun bazı bölgelerinde de mevsimin ilk kar yağışı etkili olmaya başladı. İşte haberin ayrıntıları...

Küresel piyasalarda tedirginlik! Karışık seyirle başladı!

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) ultra şahin para politikaları sonucunda yaklaşıldığı ile ilgili şekilde güçlenen beklentiler risk iştahını oluştursa da Çin'deki siyasi gelişmeler ile birlikte pay piyasaları haftaya karışık seyir ile başladı. İşte detaylar…

Mars'ta görüntülenen gizemli yapı görenleri şaşırttı! Ne olduğunu kimse açıklayamadı

İnsanlığın merakını günden güne celbeden Mars'ta görüntülenen gizemli yapı esrarını koruyor. Mars'ta yaşayan bir tür ya da canlının var olup olmadığını merak eden araştırmacıların karşısına çıkan gizemli bölgenin ne olduğuna ilişkin kesin bir açıklama yapılamadı.

Sicilya'da evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı!

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Troina kente yeni sakinler çekmek için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı.

Kırmızıtaş Holding'e FETÖ'den el konuldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Kırmızıtaş Holding'e el konulduğu belirtildi.

Depreme karşı akıllı şehirler ve akıllı binalar inşa edilmeli!

İzmir'de 100 yıl önce yaşanan depremlerin kente büyük hasar verdiğinin kayıtlarının bulunduğunu söyleyen Prof. Dr. Mustafa Akgün, depreme karşı şehrin ve binaların akıllı hale getirilmesi gerektiğini kaydetti.

Fatih Diniz: Karşıyaka Stadı için Danıştay kararı bekleniyor!

İzmir Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine ihalesi Ankara 18'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen 15 bin kişilik yeni stat inşaatıyla ilgili görüşmeler yapmak üzere başkente gitti.

İZSİAD'tan Mesut Sancak'a kente katkı ödülü!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Kente Katkı Ödülleri'ne; Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak

CHP'den İstanbul için Kent Suçları İzleme Kurulu!

CHP İstanbul İl Başkanlığı, kentteki imar planları ve projelerini mercek altına alarak, kente karşı işlenen suçları izleme kararı aldı. Bu doğrultuda İstanbul İl Başkanı'nın başkanlığında Kent Suçları İzleme Kurulu kuruldu.

Karşıyaka'ya iki yeni anaokulu geliyor!

İzmir’de Karşıyaka Belediyesi, kente iki yeni anaokulu daha kazandırarak, bünyesindeki okul öncesi eğitim kurumlarının sayısı 6’ya çıkarıyor.

81 kente ait vizyon planı çalışmaları tamamlandı!

Türkiye'deki kentlerin modern şehircilik ilkeleriyle yeniden tasarlanması amacıyla kurulan Kentsel Vizyon Platformu, 81 kente ait vizyon planı çalışmalarını tamamladı. 81 kentin öncelikli 10 temel sorunu ile fırsatları ortaya çıkarıldı...

Başiskele Karşıyaka Spor Tesisi’nin inşaatı devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı devam eden Başiskele Karşıyaka Spor Tesisi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi böylece kente FİFA standartlarında bir saha daha kazandırmış olacak.

Binali Yıldırım'ın Hayat İzmir başlığıyla açıkladığı projeleri coşkuyla karşılandı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın "Hayat İzmir" başlığıyla açıkladığı, kente çağ atlatmayı hedefleyen projeler, kamuoyunda büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılandı

Kente Karşı İşlenen Suçlar fotograf yarışması Haberi

Kente Karşı İşlenen Suçlar fotograf yarışması


Oktay Ekinci, isim babalığını yaptığı yarışmada anılıyor. ÇYDD ve ‘Fotopya’ işbirliğiyle düzenlenen ve geçen hafta hayatını kaybeden Mimarlar Odası eski Genel Başkanı ve yazar Oktay Ekinci’nin isim babalığı yaptığı “Kente Karşı İşlenen Suçlar” konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni 23 Ekim’de Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğraf Bölümü’nde gerçekleştirilecek.



Ekinci’nin konusunu belirlediği, afişini çizdiği ve jüri üyeliğini yaptığı ödül töreninde aynı zamanda Ekinci için de bir anma töreni düzenlenecek. Saat 16.00’da düzenlenecek ödül töreninin ardından açılacak olan fotoğraf sergisi 31 Ekim’e kadar açık kalacak.



Milliyet...