06 / 05 / 2024

kentlerin geleceği 2018

kentlerin geleceği 2018

Kadıköy Belediyesi Akademi’nin düzenlediği Açık Akademi Seminerleri’nde ‘kentlerin geleceğini’ masaya yatıracak.

Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar ne kadar olur, dolar ne olur? soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Doların haziranda geleceği seviye resmen belli oldu! Kemerlerinizi bağlayın! Dolar uçuşa geçiyor

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların haziranda geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Kemerlerinizi bağlayın! Dolar uçuşa geçiyor...

Dolar 10 gün sonra tam tamına böyle olacak! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Hemen bakın!

Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? soruları yatırımcıların en çok merak etttiği sorular arasında yer alıyor. Dolar 10 gün sonra tam tamına böyle olacak! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Hemen bakın!

Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

Euro/dolar paritesi dün 1,1076 ile 13 ayın ardından en yüksek seviyesini gördü. Euro değer kazanmaya başlarken yatırımcıları gözü euro kuruna çevrildi. Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

17 TL sınırına dayanan gümüş tozu duman kattı! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. 17 TL sınırına kadar dayanan gümüş fiyatları tozu dumana kattı.  Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı!

Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

Dün euro dolar paritesi 1,0920 seviyesine yükselmesi ile euro kuru 21,050 seviyesine yükseldi. Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye ise resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

Gram altının peş peşe geleceği rakamlar resmen açıklandı! 1 gram bile altını olanların adeta ayakları yerden kesildi!

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında başı çeken gram altının peş peşe geleceği rakamlar resmen açıklandı. 1 gram bile altını olanların adeta ayakları yerden kesildi.

Doların 5 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Doları olanlar hazır olun! Dolar bu kadar olacak

Dolar/TL güne yatay seyirle başladıktan sonra 19 liraya ulaşarak rekor kırdı. Milyonlarca kişi doların ne kadar olacağını merak ediyor. Doların 5 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Doları olanlar hazır olun! Dolar bu kadar olacak.

Doların geleceği rakamı duyanın aklı başından gidecek! İslam Memiş açıkladı! Bu rakamı gören dövizciye koşacak

Doların geleceği rakamı duyanın aklı başından gidecek! Piyasa Uzmanı İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Bu rakamı gören dövizciye koşacak..

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak.

Selçuk Geçer doların iki hafta sonra geleceği rakamı açıkladı! Bu rakamı görenler dondu kaldı! Kimse bunu beklemiyordu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların iki hafta sonra geleceği rakamı açıkladı! Bu rakamı görenler dondu kaldı! Kimse bunu beklemiyordu...

Doların geleceği en yüksek seviye belli oldu! Yastık altında doları olanlar hemen baksın

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Doların geleceği en yüksek seviye belli oldu! Yastık altında doları olanlar hemen baksın.

Doların haftaya geleceği rakam! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Analistler açıkladı, acilen bakın!

Selçuk Geçer'den son dakika açıklaması geldi. Doların haftaya geleceği rakam! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Analistler açıkladı, acilen bakın!

kentlerin geleceği 2018 Haberi

kentlerin geleceği 2018

Kadıköy Belediyesi Akademi’nin düzenlediği Açık Akademi Seminerleri’nde ‘kentlerin geleceğini’ tartışacak. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan seminer programlarında, ‘Geleceğin kentleri neye benzeyecek’, ‘Akıllı kentler ne kadar “akıllı”, ‘Dijital devrimin hızını yakalayabilecek miyiz’, ‘Artan kentsel nüfusun ihtiyaç duyduğu enerjiyi ve gıdayı dünyamız nasıl üretecek’, ‘Kentsel nüfus hızla yaşlanırken, kentsel mekanlar buna ne kadar hazır’ gibi sorulara uzmanlar eşliğinde cevaplar aranacak.

“GELECEĞİN KENTLERİ” TARTIŞILACAK

Kadıköy Belediyesi Akademi’nin düzenlediği Açık Akademi Seminerleri’nin yeni dönemi, 30 Ekim Salı günü saat 19:00’da başlıyor. Seminer programının ilk konuğu Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Güvenç. Güvenç, “Akıllı Kentleşme: Yeni Bir Kent Ütopyası mı?” başlıklı sunumuyla kent ve planlama tarihine dair konuşacak. 1 Kasım Perşembe günü ise özellikle İstanbulluların büyük bir sorunu olan ulaşım konusu masaya yatırılacak....