06 / 05 / 2024

Kentplus Gayrimenkul telefon

Kentplus Gayrimenkul telefon

Kentplus Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Yusuf Gören tarafından kuruldu.

Kentplus Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kentplus Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Yusuf Gören tarafından kuruldu.

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Nef Kandilli satış ofisi telefon!

Nef Kandilli satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile Üsküdar'a bağlı Kandilli'de yükselen projede teslimler 2020'de yapılacak. 

İş GYO santralinin telefon numarası değişti!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı santralinin telefon numarası 0850 724 23 50 olarak değiştirildi. 

24 Gayrimenkul Flat 24 satış ofisi!

Karma konseptte tasarlanan 24 Gayrimenkul Flat 24 projesi Halkalı inşa edilecek. 24 Gayrimenkul Flat 24 satış ofisi telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor.

Kentplus Yalova telefon!

TOKİ iştiraki EPP desteği ileEmay İnşaat tarafından hayata geçirilen Kentplus Yalova Projesi, 1001 konut, devremülk, beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanından oluşuyor..

Nef Bahçelievler projesi telefon!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesi .023 konut ve 14 ticari birimden meydana geliyor. Nef Bahçelievler projesi telefon...

Avcılar 3S Kale telefon numarası!

İstanbul Avcılar'da 3S Kale Gayrimenkul'ün inşa edeceği yeni projede detaylar belli oldu. Avcılar 3S Kale telefon numarası 0 212 502 90 40 olarak belirlendi.

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi!

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Gayrimenkul danışmanları için ikna edici telefon görüşmeleri!

Gayrimenkul danışmanlarının görüşmelerinin neredeyse büyük bir bölümü telefon aracılığıyla gerçekleşmektedir. Bu sebeple telefon görüşmeleri konusunda danışmanın kendini geliştirmesi çok önemlidir.

Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje 5 blok şeklinde yükselecek. Proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar iletişim bilgileri!

İş Gayrimenkul Manzara Adalar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 74 96 olarak belirledi. Manzara Adalar projesi 975 adet daireden meydana geliyor.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar satış ofisi telefon!

İş Gayrimenkul Manzara Adalar satış ofisi telefon numarası 444 74 96 olarak belirlendi. Manzara Adalar projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.

Kentplus Gayrimenkul telefon Haberi

Kentplus Gayrimenkul telefon

Kentplus Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi  Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Yusuf Gören tarafından kuruldu.

Kentplus Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi  konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardır - Şirket aşağıda yazılı konularda ithalat, ihracat, pazarlama, alım, satım, yetkili bayilik, genel mümessillik ve bu konularda proje, müşavirlik, proje tasdiki ve fizibilite hizmetleri yapar, bu konularda devlet, kamu sektörü, özel sektör tarafından açılan yurt içi ve yurt dışındaki ihalelere girer ve bu işleri yürütür.. 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi...