29 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisleri

kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisleri

Türkiye'de bir çok ili kapsayan ve kamu binalarının yıkımıyla başlayan kentsel dönüşümde ikinci aşamaya geçildi.

İstanbul'da kentsel dönüşüme yoğun talep: Bakanlık kentsel dönüşüm bilgilendirme araçlarının sayısını artırıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli kentsel dönüşüm kampanyasında İstanbullu vatandaşların bilgilendirmesi için 39 araç daha eklendiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüpsultan'ın İslambey Mahallesi'nde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. Hak sahipleri kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisine gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Aksaray'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Aksaray Belediye kent genelinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm için bilgilendirme ofisleri kuruldu.

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Ümraniye'de kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantıları yapılıyor!

İstanbul Ümraniye Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları için Elmalıkent Mahallesi’nde hizmete açılan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. 

Ümraniye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili çalışmalarına hız veren Ümraniye Belediyesi, kentsel dönüşüme başlıyor. Ümraniye’nin çehresini değiştirecek projeler arasında yer alan Elmalıkent Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

'Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği' bilgilendirme toplantısı yarın!

Esenler Belediyesi tarafından yarın saat 10:00'da Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde "Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği'' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Gaziosmanpaşa'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa'da yeni başlatacakları kentsel dönüşüm projesi kapsamında 4 bin 400 konutun temelini atacaklarını söyledi.

Bakan Kurum'dan Zeytinburnu'na kentsel dönüşüm sözü!

Zeytinburnu’ndaki kentsel dönüşüm süreci ile ilgili bilgilendirme toplantısına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Gözümüz kapalı 3 bin konutun dönüşümünü yaparız'' dedi.

Tarsus'un 13 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Mersin Tarsus Belediyesi Belen Mahallesi'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Şevket Can, 13 mahallenin kentsel dönüşüm alanı ilan ettiğini söyledi. 

Kocaeli'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesinden gelen heyet, Kent Konut’u ziyaret etti. Samsun Büyükşehir Belediyesinden gelen heyete, Kent Konut A.Ş.’nin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Burdur’da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Burdur'da Bozkurt Mahallesi'nde yer alan ve Depremevleri olarak bilinen bölgede yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında hak sahiplerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Alanya Belediyesi'nden dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisleri Haberi

kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisleri

Türkiye'nin 33 ilinde kamu binalarının yıkımıyla başlayan dönüşümde ikinci adım da atıldı. İstanbul dışında da birçok şehirde kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırılacak binalar belirlendi. 


Kentsel dönüşümde vatandaşı bilgilendirmek için İstanbul, İzmir ve Bursa'da kurulan bölgesel ofislerin sayısı...