03 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm karabağlar

kentsel dönüşüm karabağlar

Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin planlama çalışmalarının sürdüğünü belirten Kürüm, "Süreci yakından takip ediyorum. Yerinde kentsel dönüşüm istiyoruz. Vatandaşlarımızın yanındayım, onlarla birlikte hareket edeceğim" dedi.

Salih Erkek: Karabağlar'da en büyük sorun kentsel dönüşüm!

Karabağlar'ın 55 mahallesinde vatandaşlarla sürekli görüştüğünü ve ifade eden CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Salih Erkek, ilçenin en öncelikli sorununun kentsel dönüşüm ve istihdam olduğunu belirtti...

İzmir'de "Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Değişim" konulu panel düzenlendi!

Panelde konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ilçe belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışmalarında yetkileri olmadığını, kimsenin şuanda malını satmaması gerektiğini planlanma çalışmalarını beklemesi gerektiğini söyledi..

Bursa'nın o mahallesi için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların taleplerini köşesinde kaleme aldı.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

Kentsel dönüşüm toplantılarında vekaletname geçerli mi? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, binanın kentsel dönüşüm toplantılarında vekaletnamenin geçerli olup olmadığı sorusu yöneltildi.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm toplantıları başladı!

Tekirdağ Büyükşehir, kentsel dönüşüm alanında yaptığı çalışmalar sonucunda Dünya Bankası ve Çevre Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm ve afet önlem konularında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile beraber örnek belediyeler arasında gösterildi ve hibe desteği aldı.

Karabağlar'ın kentsel dönüşüm revizyon planları iptal edildi' iddiası!

AK Parti Karabağlar Grup Başkan vekili Fikret Mısırlı, Karabağlar meclis üyelerinin bir kısmının kentsel dönüşüm revizyon planlarının iptali için dilekçe yazdıklarını iddia etti. 

Karabağlar’a kentsel dönüşüm müjdesi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar'da yaşayan vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi. Şengül, Karabağlar'a kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm planlarına itiraz!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına bölge halkından yine itiraz geldi. Vatandaşlar imar planlarının iptalini talep etti.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm satışları başladı!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi’nde uygulanan 2’inci Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında satışların başladı...

Karabağlar'da kentsel dönüşüm ısrarı!

İzmir'in Karabağlar bölgesinde kentsel dönüşüm projesinin ikinci etabı vatandaşların itirazlarına rağmen devam ediyor.

Karabağlar'daki kentsel dönüşüm bilirkişiden geçmedi!

İzmir Karabağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi üst ölçekli planlara, şehircilik ilkelerine, planlama esaslarına, plan bütünlüğüne ve planlamanın eşitlik ilkesine uygun olmadığı gerekçesiyle bilirkişiden geçmedi.

kentsel dönüşüm karabağlar Haberi

kentsel dönüşüm karabağlar

Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Uzundere'nin kentsel dönüşüm bölgesi ilan edildiğini ancak bölge sakinlerinin kaygılı olduğunu söyledi. Bakanlar Kurulu'nun kentsel dönüşüm için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyesini yetkili kıldığına dikkati çeken Kürüm, ilçe belediyelerine ise yetki verilmediğini vurguladı. Büyükşehir Belediyesi'nin Uzundere'de büro açtığını, vatandaşlarla görüşme ve bilgilendirme sürecinin devam ettiğine dikkati çeken Kürüm, "Vatandaşlarımız tedirgin. Yıllarca emeğini, alın terini ortaya koyup sahip olduğu evleri için endişeleniyor. Ancak, şu anda planlama çalışmaları sürüyor ve hiç kimse malını satmasın. Planlama çalışmaları tamamlansın. Ortaya çıkan projeleri inceleyeceğiz, vatandaşlarımızla birlikte değerlendireceğiz. Vatandaşımızın lehine bir planlama var ise zaten sorun yok. Ancak vatandaşlarımızın aleyhine bir sorun var ise ben de vatandaşımla birlikte hareket edeceğim, onların avukatı gibi hareket edeceğim. Vatandaşımın hakkını yedirtmem, sonuna...