07 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm ortaklığı

kentsel dönüşüm ortaklığı

Kentsel dönüşüm kapsamında projeler üretmek bir araya gelen İş GYO ve Nef, bu ortaklığın ilk projesinin yerini Zeytinburnu olarak belirledi. Alınan arazinin bedeli ise 320 milyon TL olarak açıklandı..

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaştı. İşte MHR GYO Ataşehir projesinde son durum...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Sağlam ve Tayfun Akın Arığ ortaklığında kuruldu.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bostancı ve Ekrem Bostancı ortaklığında kuruldu.

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

kentsel dönüşüm ortaklığı Haberi

kentsel dönüşüm ortaklığı

KENTSEL dönüşüm kapsamında projeler üretmek bir araya gelen İş GYO ve Nef, bu ortaklığın ilk projesinin yerini Zeytinburnu olarak belirledi. Mülkiyeti Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketi'ne ait olan bölge için imzaları atan iki şirket, 130 bin metrekarelik arazi üzerinde kentsel dönüşüme ilk adımlarını atacaklar. Yüzde 75 İş GYO ve yüzde 25 Nef ortaklığı ile alınan arazinin bedeli ise 320 milyon TL olarak...