29 / 04 / 2024

kentsel dönüşümde örnek ümraniye

kentsel dönüşümde örnek ümraniye

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, NTV’ de katıldığı canlı yayın programında, Türkiye’de gerçekleştirilen kentsel dönüşümü anlattı. Bakan Güllece; Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşümde yaptığı çalışmaları da örnek gösterdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Samsun Canik, kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu!

Samsun Canik Belediyesi, ilçeyi son 5 yılda hayata geçirdiği projelerle geliştirdi. 15 yılda sosyal kültürel ve ekonomik dönüşümün sağlandığı ilçe kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu.

Elazığ'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Elazığ Belediyesi ve İnşaat Müteahhitleri Derneği kentsel dönüşümde örnek proje için çalışmalara başladı. Bölgenin daha yaşanılabilir bir şehir olması için çalışılacak.

Mersin İsmetpaşa kentsel dönüşümde örnek olacak!

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, kentsel dönüşümle İsmetpaşa Mahallesi'nin daha güzel ve örnek bir mahalle olacağını söyledi.

Uşak kentsel dönüşümde örnek şehir!

2016 yılında bitirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaşılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanların ve TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın yakından takip ettiği proje, örnek olarak gösteriliyor.

Kentsel dönüşümde master plan dönemi başlıyor!

Kentsel dönüşümde, rezerv alanlar oluşturularak örnek şehirler kurulmasını esas alan "master plan" dönemine geçiliyor. Dönüşüm alanındaki konut sahipleri yeni kurulacak çevre dostu şehirlere transfer edilecek. Eskişehir ve İstanbul’da ilk adımlar atılıyor

Kentsel dönüşümde örnek projeler Antalya'da yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Kepezaltı ve Santral Mahalleleri’nde Türkiye’ye örnek bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Antalya’yı kanatlandıracak dev proje hayata geçtiğinde bölgenin kalkınmasında önemli bir adım atılmış olacak.

Nilüfer Sitesi kentsel dönüşümde örnek olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Sitesi sakinlerinin örnek bir çalışmaya adım attıklarını belirterek, “Nilüfer Sitesi’nin başlattığı kentsel dönüşüm çalışması, Türkiye’ye örnek olacak” dedi

Erzurum kentsel dönüşümde Doğu Anadolu'ya örnek!

Erzurumluların en ekonomik bir şekilde ev sahibi olmaları için yoğun çaba harcayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,"Erzurum kentsel dönüşümde Doğu Anadolu Bölgesi’nde adeta model oldu" dedi.

Konya Meram kentsel dönüşümde örnek oluyor!

Bir yıl içinde Meram nüfusunun yarısını kapsayan 50 milyon metrekarelik alanda imar planı revizyonu yaparak ilçe tarihindeki en büyük planlamayı gerçekleştiren Toru, 5 ayrı bölgeyi kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle de Türkiye’ye örnek oldu.

Bursa emsal artışı ile kentsel dönüşümde örnek olacak!

Konaklama tesisi sorununu turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşümde de hayata geçirecek.

Kahramanmaraş kentsel dönüşümde örnek oluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları tüm Türkiye 'ye örnek oluyor. Erkoç yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'a çok büyük kazanımlar sağlandığını belirtti.

Meram kentsel dönüşümde örnek oldu!

50 milyon metrekarelik alanda imar planı revizyonu yaparak ilçe tarihindeki en büyük planlamayı gerçekleştiren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 5 ayrı bölgeyi kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle de Türkiye'ye örnek oldu.

kentsel dönüşümde örnek ümraniye Haberi

kentsel dönüşümde örnek ümraniye

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, NTV’ de katıldığı canlı yayın programında, Türkiye’de gerçekleştirilen kentsel dönüşümü anlattı. Bakan Güllece; Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşümde yaptığı çalışmaları da örnek gösterdi.


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, NTV’ de katıldığı canlı yayın programında, Türkiye’de gerçekleştirilen kentsel dönüşümü anlattı. Bakan Güllece; Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşümde yaptığı çalışmaları da örnek gösterdi.


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, NTV’ de canlı yayınlan programda yaptığı konuşmada, Türkiye’deki kentsel dönüşümü rakamlarla anlattı. Bakan Güllüce; “En son aldığımız verilere göre, 37 farklı ilde 106 tane Bakanlar Kurulu kararıyla 6931 hektarlık alan riskli alan ilan edilmiş durumda. Bu alanlarda 1 milyon 100 bine yakın kişi yaşamaktadır. Yaklaşık 164 bin 300 binanın bulunduğu alanlardaki konut sayısı 377 binin üzerindedir. Uygulamaların büyük bir...