05 / 05 / 2024

Uşak kentsel dönüşümde örnek şehir!

Uşak kentsel dönüşümde örnek şehir!

2016 yılında bitirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaşılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanların ve TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın yakından takip ettiği proje, örnek olarak gösteriliyor.




2016 yılında bitirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaşılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanların ve  TOKİ  Başkanı Ergün Turan'ın yakından takip ettiği proje, örnek olarak gösteriliyor. Fransa'da MIPIM Fuarı'nda görücüye çıkan ve fuarın ilgi odağı olan proje, son olarak TOKİ'nin düzenli olarak çıkardığı dergisinde yer aldı. "TOKİ Haber" adlı derginin önsözünü TOKİ Başkanı Ergün Turan yazarken, burada da Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ülkenin önde gelen dönüşüm projelerinden olduğu vurgulandı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, projenin takip edilmesi ve örnek gösterilmesinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Cahan, şunları söyledi: "Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaştık. Projemiz, ilin talihini değiştirecek. 450 milyon liralık yatırım söz konusu. Projeyle ilimize bin 51 konut, 923 işyeri, 750 kişilik cami, 24 derslikli okul ve sağlık ocağı kazandıracak."



Yeni Asır


Haber, Haber Tavşanlı Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan bitimine az bir zaman kalan Kentsel Dönüşüm Projesi'yle örnek olduklarına dikkat çekerek, "Projemiz TOKİ Başkanımız Sayın M. Ergün Turan tarafından sürekli ön plana çıkarılıyor" dedi. 


Uşak Belediye Başkaııı Nurullah Cahaıı bitimine az bir zaman kalan Kentsel Dönüşüm Projesi'yle örnek olduklarına dikkat çekerek, "Projemiz TOKİ Başkanımız Sayın M. Ergün Turan tarafından sürekli ön plana çıkarılıyor" dedi. 2016 yılında bitirilmesi planlanan projede sona yaklaşılıyor. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanların ve TOKİ Başkaıu M.  Ergün Turan'ııı hassasiyetle takip ettiği proje örnek olarak gösteriliyor. Fransa'da MIPIM Fuarı'ııda görücüye çıkan ve fuarın ilgi odağı olan proje, son olarak TOKİ'nin düzenli olarak çıkardığı dergisinde yer aldı. 


TOKİ Haber isimli derginin ön sözünü TOKİ Başkanı M. Ergün Turan yaparken, burada da Kentsel Dönüşüm Projesi'ııin ülkenin önde gelen dönüşüm projelerinden olduğu vurgulandı. 


Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahaıı, "Projemiz in takip edilmesi ve örnek gösterilmesi kentimizin 11e denli büyük bir projeye sahip olduğunun göstergesidir" dedi. 

Cahan, "İlimizin kaderini değiştirecek ve kentin gelişimine olumlu etki edecek Kentsel Dönüşüm Projesi'11de sona yaklaştık. Projemiz ilimizin talihini de değiştirecektir. 


Böylesine değerli olan projeyle kentimize 450 milyon TL'lik bir yatmııı söz konusudur. Proje sanayiden konut ve sanayiye dönüşüm anlamında ilk olmasının yanında bin 051 konut 923 işyeri 750 kişilik cami, 24 derslikli okul ve sağlık ocağını ilimize kazandıracaktır. İşte böyle büyük olan projemiz ülkemizde ve yurt dışında sürekli konu olmakta ve örnek gösterilmektedir" şeklinde konuştu. 


Haber Tavşanlı Gazetesi


Haber Harbi Gazete'de şöyle yer aldı


 2016 yıkıda bitirilmesi planlanan projede sona yaklaşılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanların ve TOKİ Başkam M. Ergün Hıran'ın hassasiyetle takip ettiği proje ömek olarak gösteriliyor. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkam Nurullah Cahan,"Projemizin takip edilmesi ve ömek gösterilmesi kentimizin ne denli büyük bir projeye sahip olduğunun göstergesidir" dedi Cahan, "İlimizin kaderini değiştirecek ve kentin gelişimine olumlu etki edecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaştık. Projemiz ilimizin talihini de değiştirecektir. Bu değerli projeyle kentimize 450 milyon TLlik bir yatırım söz konusudur" dedi 


Harbi Gazetesi



Geri Dön