28 / 04 / 2024

kentsel dönüşümden esnaf da yararlanmalı

kentsel dönüşümden esnaf da yararlanmalı

Yeni Adıyaman Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman, Adıyaman Belediyesi tarafından düşünülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında açıklamalarda bulundu.

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Kentsel dönüşümden hak sahibi olanlar dikkat! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ödemeler için tarih verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya depremzedelerine müjdeyi verdi. Kentsel dönüşüme giren konutlara 18 ay eşit faizle sahip olunabilecek. İşte detaylar…

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor. Kentsel dönüşümden şikayetçi vatandaşlar seslerini duyurmak için basın açıklaması yaptı.

İzmir Gültepe'de kentsel dönüşüm ada ada yapılacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe esnafıyla bir araya geldi ve esnafın taleplerini ve yaşadıkları sorunları dinledi. Abdül Batur, bölgedeki kentsel dönüşümle ilgili konuştu.

Kentsel dönüşüm müteahhit avantajları!

Miladını dolduran veya riskli yapı olarak ilan edilen binalar kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. Peki kentsel dönüşüm müteahhit avantajları neler? Müteahhit kentsel dönüşümden ne kazanıyor? İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kredi limiti 2021!

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyenler için kolaylık sağlayan faiz desteğiyle ilgili yeni karar çıktı. Buna göre kentsel dönüşüm kredi limiti 2021 yılında artırıldı. İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm faiz desteği detayları!

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyenler için kolaylık sağlayan faiz desteğiyle ilgili yeni kararlar alındı. İşte Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz'ın konuyla ilgili yazısı...

Son dakika! Kentsel dönüşüme büyük kolaylık getirildi!

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyenler için kolaylık sağlayan faiz desteğiyle ilgili yeni kararlar alındı. Buna göre konutlarda kentsel dönüşüm faiz destekli kredi 125 bin liradan 200 bin liraya yükseltildi.

Fikirtepe halkı kentsel dönüşümden memnun!

Uzun zamandır yılan hikayesine dönen Fikirtepe'deki kentsel dönüşümde mutlu sona ulaşılıyor. Mahalle sakinleri kentsel dönüşüm çalışmalarından oldukça memnun.

Kentsel dönüşüm mağdurlarından ucuza satılık arsa payı!

İstanbul Fikirtepe’de 9 yıl önce başlayan kentsel dönüşüm süreci binlerce vatandaşın mağdur olmasına neden oldu. Dönüşümden umudunu kesenler arsa paylarını birer birer satmaya başladı. Bir dönem 10-12 bin liraya kadar çıkan metrekare fiyatları bugün 4-5 bin liradan satılıyor.

Planlı şehirleşmenin yolu kentsel dönüşümden geçiyor!

ŞUA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, riskli binaların yenilenmesi sürecinde kentsel dönüşümün kritik önemine dikkat çekti...

TESK'ten kentsel dönüşüm önerisi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kentsel dönüşüm planlarının tüm sektörler, vatandaşlar ve esnaf için olumlu etki yarattığını söyledi. Palandöken, "Kentsel dönüşümde esnaf da düşünülmeli" dedi.

kentsel dönüşümden esnaf da yararlanmalı Haberi

kentsel dönüşümden esnaf da yararlanmalı

Adıyaman Belediyesi tarafından düşünülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında özellikle şehir merkezine yakın olan mahallerde yeni caddelerin açılması gerektiğini savunan Yeni Adıyaman Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman, yeni caddelerin hizmete açılmasıyla birlikte kira fiyatlarında düşüş yaşanacağını ifade etti. 


Adıyaman'ın şehir merkezinde işyeri kira bedellerinin yüksek olmasından ölürü serzenişte bulunan Yeni Adıyaman Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman. 'Adıyaman'da insan yoğunluğunun en Tazfa olduğu yer şehir merkezidir. Şehir merkezi içerisinde de Gölbaşı Caddesi, Sümer Meydanı, Gölebatmaz Caddesi, Hankçı Caddesi, Buhara Caddesi çok gözde olan yerler arasında yer aldığı için bu caddelerde kira fiyatları adeta uçmuş durumda, Bu caddelerde işyeri kiraları 30 bin ila 60 bin TL arasında değmiyor Bu rakamları aya göre hesapladığımız zaman işyerlerinin...