14 / 05 / 2024

Kentsel ve Köysel Dönüşüm

Kentsel ve Köysel Dönüşüm

Denizbank Terme Şubesi, Kentsel ve Köysel Dönüşüm konulu konferans verdi. Denizbank Konut ve Taşıt Finansmanı Gurubu Satış Yönetimi Müdürü Arda Süher ise, Denizbank ve bu zamana kadar yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Terme'de Kentsel ve Köysel Dönüşüm konferansı düzenlendi!

DenizBank Terme Şubesi'nin organize ettiği "Kentsel ve Köysel Dönüşüm" konulu konferansta Barış Ocak, kentsel dönüşümün Terme'nin doğru ve sağlıklı yapılaşması için çok önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Km Kentsel Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Km Kentsel Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Erhan Gündoğdu ve İsmail Turgut ortaklığında kuruldu.

Kaat Kentsel Ve Mimari Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kaat Kentsel Ve Mimari Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lebriz Atan Karaartlı ve Sacit Arda Karaatlı ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Kütahya Kureyşler köysel dönüşümün örnek köyü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, "Köysel (Kırsal) Dönüşüm" Projesi dahilinde çalışmaların tamamlandığı ilk köy olan Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Kureyşler, örnek gösteriliyor.

Köysel dönüşümle 4 bin 500 yeni konut inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; köylerde de sağlıksız ve kimliksiz yapıların ortadan kaldırılarak, yöresel mimari ile geleneksel köy yaşamının birleştirileceği köysel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. 

Samsun Hastanebaşı ve Kökçüoğlu'daki dönüşüm onaylandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi, Hastanebaşı ve Kökçüoğlu Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm alanı kapsamında yapılan imar planı değişikliği onaylandı.

Köysel Dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, köylerde sağlıksız ve kimliksiz yapıların ortadan kaldırılarak, yöresel mimarinin ön plana çıkarılacağı 'Kırsal (Köysel) Dönüşüm' çalışmaları başlatılacak.

Kırşehir kentsel dönüşüm ile değişiyor!

Kırşehir için hayal olarak görülen ve bir yılda tamamlanarak hayata geçirilen İkiz Arası Kent Park alanında çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Bahçeci, kentsel ve kültürel değişimi sağlayarak etkin şekilde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Ankara Kuzeykent Camisi ve Külliyesi ne zaman tamamlanacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında bulunan Kuzeykent Camisi ve Külliyesi'nin inşa çalışmaları, 300 kişinin geceli gündüzlü çalışmalarıyla aralıksız devam ediyor.

Melikgazi Anbar ve Küçükali mahallerinde dönüşüm başlıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Anbar ve Küçükali Mahallelerinde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulanabilirliği 6 Kasım 2015 tarihli Resmi gazete’de yayınlandığını hatırlattı.

Kayseri Anbar ve Küçükali Mahallelerinde dönüşüm yapılacak!

Anbar ve Küçükali Mahallelerinde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulanabilirliği 6 Kasım 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandığını hatırlatan Büyükkılıç, sıra şimdi kat karşılığı inşaat sözleşmesinde bunun için Meclisten karar alındığını söyledi

Kayseri Anbar ve Küçükali'deki dönüşüm resmileşti!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Anbar ve Küçükali Mahalleleri’nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanabilirliği 6 Kasım 2015 tarihli Resmi gazete’de yayınlandığını söyledi.

Kayseri Anbar ve Küçükali'de kentsel dönüşüm yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Anbar ve Küçükali Mahalleleri’nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanabilirliği 6 Kasım 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandığını söyledi.

Kentsel ve Köysel Dönüşüm Haberi

Kentsel ve Köysel Dönüşüm

Özel İdare Salonu (Halk Eğitim)'nda gerçekleşen konferansta Denizbank Terme Şubesi Müdürü Barış Ocak, Denizbank Konut ve Taşıt Finansmanı Gurubu Satış Yönetimi Müdürü Arda Süher ve Marjinal Yapı Ltd. Şti. Müdürü İnşaat Mühendisi Ayhan Işıtan sunum yaparak halkı bilgilendirdi. 


Denizbank Terme Şubesi Müdürü Barış Ocak, "Bu toplantıyı yapmamızın amacı malum Terme'nin alt yapı ve üst yapı ile sıkıntıları var. Mevcut bu 6306 Sayılı Kanunda kentsel dönüşüm ile alakalı olarak bizlere finans kurumlarına böyle bir yetki veriyor. Biz de bu işin uzmanlarını bir arada toplayıp şehrimizin yeni gelenlerine bilgi vermek istedik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 


Denizbank Konut ve Taşıt Finansmanı Gurubu Satış Yönetimi Müdürü Arda Süher ise, Denizbank ve bu zamana kadar yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. 


Marjinal Yapı Ltd. Şti. Müdürü İnşaat...