05 / 05 / 2024

kenyada alışveriş merkezine silahlı saldırı

kenyada alışveriş merkezine silahlı saldırı

Kenya'nın başkenti Nairobi'de bir AVM'ye silahlı saldırı düzenlendi. Kenya Devlet Başkanı Uhuru Kenyatta, televizyondan halka seslendiği konuşmasında, saldırıda 39 kişinin hayatını kaybettiğini, 150'den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı....

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022?

Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022 sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022? Peki alışveriş merkezleri 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2022? 

Atakule Alışveriş Merkezi revize değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 Ada, 2 Parselde yer alan Atakule Alışveriş Merkezine ilişkin raporu revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. Değerleme Kuruluşu tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde revize edilen rapor yayınladı. 

2000 yılında Zeytinburnu dev bir alışveriş merkezine kavuşmuş!

2000 yılında inşası tamamlanan Zeytinburnu'ndaki Olivium Alışveriş ve Eğlence Merkezi hizmete açılacakmış. Toplam 66 bin metrekare kapalı alanı olan alışveriş merkezine arsası hariç 35 milyon dolarlık yatırım yapılmış.

Fethiye alışveriş ve yaşam merkezine ARKIMEET' ten ödül!

Her yıl Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen geleneksel Arkitera Ödülleri, ARKIMEET 2014 töreninde sahiplerini buldu. Ödül töreninde Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi ödüle layık görüldü.

Perla Vista Alışveriş Merkezi bugün açılıyor!

İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Beykent yeni bir alışveriş merkezine kavuşuyor. Bölgenin en büyük outlet merkezi olan Perla Vista Alış Veriş Merkezi, bugün kapılarını ziyaretçilere açıyor

Alışveriş merkezlerinin cirosu yüzde 22 arttı!

Alışveriş merkezleri (AVM) şubat ayı ciro endeksinin, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 22 arttığı bildirildi

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi görücüye çıktı!

Alışveriş, Kültür ve Eğlence'nin gerçek anlamda bir arada bulunduğu Kozyy AVM 22 Nisan'da açılıyor

Timaş Alışveriş Merkezi'ne nasıl gidilir?

Topkapı'da 35 bin metrekarelik alana sahip Timaş binası Türkiye'nin ilk spot alışveriş merkezi oldu

Beren Saat evi için alışveriş yaptı

Aşk-ı Memnu dizisinden oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Beren Saat, evi için alışveriş yaptı

Mağazada çalan ‘hızlı müzik' alışverişi aceleye getiriyor

Milli Prodüktivite Merkezi'ni verimli alışverişin sırlarını araştırdı

Alışveriş merkezleri ciroları yüzde 16 arttı!

Alışveriş merkezleri (AVM) ocak ayı ciro endeksinin, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 16 arttığı bildirildi

Dubai Alışveriş Merkezi boşaltıldı!

Dubai Alışveriş Merkezi'ndeki dev akvaryumun sızıntı yapması üzerine güvenlik önlemi olarak merkezin boşaltıldığı bildirildi

kenyada alışveriş merkezine silahlı saldırı Haberi

kenyada alışveriş merkezine silahlı saldırı


Kenya'nın başkenti Nairobi'de bir alışveriş merkezine bu sabah düzenlenen silahlı saldırıda ölenlerin sayısı 39'a yükseldi, 150'den fazla kişi yaralandı.


Kenya Devlet Başkanı Uhuru Kenyatta, televizyondan halka seslendiği konuşmasında, saldırıda 39 kişinin hayatını kaybettiğini, 150'den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı.


Saldırının amacının Kenya halkına gözdağı vermek, halk arasında korku ve umutsuzluk yaymak olduğunu belirten Kenyatta, terörü bir kere daha yenecek güçte ve kararlılıkta olduklarını vurguladı.


İçişleri Bakanlığı Sekreteri Joseph Ole Lenku ise gazetecilere yaptığı açıklamada, kanlı saldırının sorumlularının kesin olarak belirlenemediğini, saldırıda iki polisin hayatını kaybettiğini söyledi.


Kenya'yı sarsan kanlı saldırının sorumluğunu, Somali'deki El-Kaide bağlantılı Eş-Şebab Hareketi...