04 / 05 / 2024

Kepez 2b toplantısı

Kepez 2b toplantısı

2B arazilerinin satışı ile ilgili Antalya Defterdarlığının göndermeye başladığı tebligatların mahallelere gelmesiyle birlikte halkın tepkileri de başladı.

Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi halk toplantısı 6 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, Antalya Kepez'de Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi projesi için 6 Eylül günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Antalya Kepez Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 3 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Kepez, Döşemealtı ve Konyaaltı İlçeleri sınırları arasında Elektrik Enerji İletim Hattı yapılmasını planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 3 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Kepez'in batısındaki mahallelere imar müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet değerlendirme toplantısında ilçenin batısındaki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Tütüncü, Kepez'in batısındaki mahallelere imar planı, doğalgaz, semt pazarı ve kent parkı müjdesi verdi.

Adnan Köşker'den 2B istişare toplantısı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerini kapsayan 2B arazileri konusunda mahalle sakinleriyle istişare toplantısında bir araya geldi

Kepez Belediyesi, Nisan ayı olağan toplantısı yapıldı!

Kepez Belediyesi, nisan ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirdi. Mecliste, Dokuma Projesi Çalışma Grubu raporunun tamamlanamamasından dolayı süre 1 ay uzatıldı.

Kepez'de 2B toplantısı yapıldı!

2B arazilerinin satışı ile ilgili Antalya Defterdarlığının göndermeye başladığı tebligatların mahallelere gelmesiyle birlikte halkın tepkileri de başladı.

Mustafa Yalçın, Kayseri'de 2B arazileri hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yalçın, Kayseri'ye gelerek Defterdarlığı ziyaret etti. Mustafa Yalçın 2/B olarak bilinen orman vasfını yitirmiş araziler için tanınan ek süre ile ilgili olarak bilgilendirme toplantısı düzenledi.

7'den 70'e Kepez'imize 70 Proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi!

7'den 70'e Kepez'imize 70 Proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Menderes Türel, projelerin yarışması gerektiğini, iftira ve de yalan vaatlerin yarışmaması gerektiğini belirterek, belediyeciliğin mazeret makamı değil, çözüm makamı olduğunu söyledi.

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

İş GYO Genel Kurul Toplantısı 26 Mart'ta yapılacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2013 Salı günü yapılacak...

Akmerkez GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 tarihinde yapılacak...

Çevre Şehircilik Bakanlığı Kastamonu'da HES toplantısı yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kastamonu Başören Köyü'nde halkı bilgilendirmek için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapacak...

Kepez 2b toplantısı Haberi

Kepez 2b toplantısı

Halkevleri'nin daha önce etkili bir şekilde mücadele örgütlediği konulardan olan 2B arazilerinin hak sahiplerine satılması konusu, yasanın mücadeleler sonucu geri adım atılarak vatandaşlar lehine kimi düzenlemeler yapılması ve satış işlemlerinin gecikmesi nedeniyle tavsamıştı. Tebligatların gelmesi ile birlikte istenen bedellerin yüksekliği yoksulların ikamet ettiği mahallelerde vatandaşın canını yakıyor.


Birçok kişinin Halkevi'ne gelerek şikayet bildirmesi üzerine Kepez Halkevi 15 Mart'ta bir toplantı düzenledi. Toplantıda gelen tebligatlar ve satış bedellerinin yüksekliği ana konu oldu. Toplantıya katılan vatandaşlar bu bedellerin düşürülmesi ve vadelerin uzatılması, vade farklarının alınmaması gibi taleplerini dillendirdiler.


Ayrıca 500’e yakın evin bulunduğu imar planında yeşil alan ilan edilen bölgedeki evlerin ve arsaların akıbetinin de vatandaşlar tarafından hala öğrenilemediği ve bu durumunda artık açıklığa kavuşturulması gerektiği toplantıya katılan vatandaşlar tarafından ifade edildi.


Halkevleri Bölge...