08 / 07 / 2024

kepez 7 kat imar izni

kepez 7 kat imar izni

Antalya Kepez Belediyesi, hazırladığı imar planı revizyonuyla Göçerler Mahallesi’nin bir kısmında yapılaşma hakkını 7 kata çıkarıyor.

Hamza Dağ, depremzedeler için devreye girmişti! Emlak Konut GYO'dan İzmir'de 'kat artışı' hamlesi! 

30 Ekim 2020 tarihinde Bayraklı’da başlayan dönüşüm çalışmaları için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kritik bir adım geldi. İlçede 3 parselde Emlak Konut GYO aracılığı ile binaların 7 kat şeklinde inşa edilmesi için planlar askıya çıkarıldı.

Konut kredisi faizlerinde geri ödeme tutarı 7 kata kadar çıktı! İşte son dakika banka banka faiz oranları!

Uygulanan ‘sıkı para politikasının’ faturaları ağır olurken, pek çok kişinin ev almak için başvurduğu konut kredilerinde geri ödeme tutarı kredinin 7 katına kadar çıkıyor. İşte son dakika banka banka faiz oranları...

Ebebek halka arzına rekor talep geldi! Tarkim ise talep topluyor!

Ebebek’in halka arzına 3 milyon 917 bin 194 yatırımcıdan 7,7 kat talep geldi. ebebek halka arzı, en yüksek talep adediyle rekora imza attı. Bitki koruma ürünleri imalat ve satışını yapan Tarkim ise bugün itibariyle talep toplamaya başladı.

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

Ev fiyatları son 6 yılda 7 kat arttı! Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede!

Konut Fiyat Endeksi’ne göre konut fiyatları ocak ayında yüzde 6,9 oranında yükselirken son 6 yılda 7 kat arttı. Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede yer aldı.

Uluslararası emlak şirketi açıkladı: Türkiye tam 7 kat fark attı!

Konut fiyatlarında en büyük artış Türkiye'de kaydedildi. Türkiye en yakın rakibine 7 kat fark atarak listenin başında yer aldı. İşte detaylar…

Dev indirimden yüksek ciro! Tarım Kredi indirimin ilk gününde 7 kat ciroya ulaştı!

İndirimli ürün satışına başlayan Tarım Kredi Kooperatifleri indirimin ilk gününde 7 kat ciroya ulaştığını açıkladı.

Gübrede kritik süreç, üretim durdu! Gübre fiyatları kaç lira oldu? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi... 

Gübre fiyatları son 1 senede 5 ile 7 kat arasında artış gösterdi. Ege Gübre'den bir son dakika açıklaması geldi ve gübre üretimini durdurduğunu duyurdu. Peki gübre fiyatlarında son durum ne oldu? Son dakika gübre fiyatları kaç TL? İşte 1 Haziran fiyat listesi...

Çiftçilere son dakika şoku! Gübre fiyatları 7 kat birden arttı! Hangi gübre kaç lira? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Gübre fiyatlarının son 1 senede 5-7 kat arttığına dikkat çekilirken, çiftçiler bu sene ürünler için yeterli gübre kullanamadı. Peki gübre fiyatları kaç lira oldu? Gübre fiyatlarında son durum ne? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İzmir Karabağlar'da 3 mahallenin imar planı değişti!

İzmir Karabağlar'a bağlı 3 mahallenin imar planlarında değişiklik yapılarak 2.5 emsal ve 15 kat yapılaşma koşulunu 2.4 emsal ve 7 kat olmasına karar verildi.

Fatih'teki vakıf 7 katlı bina için 10 senedir ödeme yapmadı iddiası!

İBB ile Sıcak Yuva Vakfı arasında 2005'te yapılan protokol ile binanın 2 katının 2 yıllığına kullanım hakkının vakfa verildiği fakat binanın 7 katının da 10 senedir kullanıldığı belirlendi.

Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanı yapılmasına itiraz!

Anıtkabir ile Maltepe Cami arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imarı değiştirildi. Çankaya Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin onayladığı imar değişikliği ile arsa ticaret alanı yapıldı. Komisyon raporlarında binanın kot hariç 7 kat yükseklik olacağı söylendi. 

kepez 7 kat imar izni Haberi

kepez 7 kat imar izni

Kepez Belediyesi, hazırladığı imar planı revizyonuyla Göçerler Mahallesi’nin bir kısmında yapılaşma hakkını 7 kata çıkarıyor.


Başkan Tütüncü, mahallenin bütününe yönelik kat artışı çalışması yaptıklarının da müjdesini verdi. Kepez Belediyesi, 2/B ile ilgili tapu problemini çözdüğü mahallelerde imara uygun kentleşmenin sağlanabilmesi için gerekli olan imar revizyonlarını yapmaya devam ediyor.

Fevzi Çakmak, Kütükçü ve Erenköy mahallelerinden sonra imarla ilgili bir müjdeli haber de Göçerler Mahallesi’ne geldi. Kentsel Tasarım Müdürlüğü, Göçerler Mahallesi’nde önceki tarihlerde imar planı yapılmış ada bazı parsellerdeki imar hakları yetersizliğini gidermek için 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu hazırladı. Uygulama imar planı revizyonu, emsali yüksek ama kat hakkı düşük olan ada bazındaki konut ve ticaret alanlarını kapsıyor. Bu planlara uygun olarak plan revizyonu yapılan ada bazı parsellerin parselasyon planları onaylanmış ve...