27 / 04 / 2024

kepez belediyesi aile sağlığı merkezi

kepez belediyesi aile sağlığı merkezi

Kepez Belediyesi tarafından yapımı planlanan ancak bazı mülk sahiplerinin ‘imar planlarına uymuyor’ diye şikayet etmesi yüzünden ötelenen ve ertelenen Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli nihayet atıldı.

Kepez Kuzeyyaka'da aile sağlığı merkezinin temeli atıldı!

Kepez Kuzeyyaka Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli bölgede bina sahiplerinin imar planlarına itirazıyla 7 ay gecikmeyle atıldı. Törende konuşan Başkan Hakan Tütüncü, “Hizmeti engelleyenleri Allah’a havale ediyorum” dedi.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Antalya Kepez'e ASM müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Gaziler ile Duacı mahallelerine kazandırdığı Aile Yaşam Merkezi ile hemşehrilerini sağlık hizmetiyle bir araya getiriyor.

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay daha kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi, 3 ay boyunca esnafa verdiği destek kapsamında 3 ay boyunca esnaftan 3 ay boyunca kira almadı. Belediye bu süreyi 3 ay daha uzattığını duyurdu. 

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından ticari tesislerini işleten esnafa kira desteği verildi. Başkan Hakan Tütüncü, koronavirüs salgınıyla mücadelede belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacaklarını açıkladı.

Kepez Belediyesi'nden 350 milyon TL'lik yatırım bütçesi!

Kepez Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi gerçekleşti. Kepez Belediyesi'nin 2019 yılı tahmini bütçesi 350 milyon TL oldu. 

Kepez'in iki mahallesine Aile Sağlığı Merkezi müjdesi!

Kepez Belediyesi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 24 maddenin karara bağlandığı toplatıda, iki mahalleye Aile Sağlığı Merkezi (ASM) müjdesi çıktı.

Kepez Belediyesi'nden 41.5 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından 4 mahallede bulunan 26 gayrimenkul satışa çıktı. Söz konusu gayrimenkullerin satılması halinde  41 milyon 522 bin TL gelir elde edilecek.

Kepez Belediyesi'nden 23 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Antalya Kepez Belediyesi, Demirel (Varsak) ve Sinan (Koyunlar) Mahallelerinde yer alan 5 ticari alan imarlı arsayı ihale ile satıyor...

Kepez Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak..

Kepez Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptırıyor!

Kepez Belediyesi, Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işleri yaptırıyor..

kepez belediyesi aile sağlığı merkezi Haberi

kepez belediyesi aile sağlığı merkezi

Kepez Belediyesi tarafından yapılması planlanan ancak etrafındaki bazı bina sahiplerinin itirazları sonucu başlanamayan  Kuzeyyaka Aile Sağlık Merkezi’nin temeli dün atıldı. Temel atma törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer meclis üyeleri ve vatandaş katıldı. Aile Sağlığı Merkezi’nin önceki durumu hakkında konuşan Tütüncü, “Bugüne kadar bu inşaatın başlayamamasının temel nedeni, civar apartmanların izin vermemesidir. 7 ay mücadele ettik. Kuzeyyaka Aile Merkezi 7 ay geriden geliyor. Kim ne dersin biz sözümüzden geri dönmeyeceğiz. Engellerin karşısında azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kepez giderek gelişiyor 


Tütüncü, Kuzeyyaka Mahallesi’ne karşı vermiş oldukları sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bu bölgenin en önemli eksikliklerinden birisinin aile sağlığı merkezi olduğunu söylemiş ve en kısa zamanda doktoru, şifayı, size...