03 / 05 / 2024

Kepez Kuzeyyaka Aile Sağlık Merkezi’nin temelini attı!

Kepez Kuzeyyaka Aile Sağlık Merkezi’nin temelini attı!

Kepez Belediyesi tarafından yapımı planlanan ancak bazı mülk sahiplerinin ‘imar planlarına uymuyor’ diye şikayet etmesi yüzünden ötelenen ve ertelenen Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli nihayet atıldı.



Kepez Belediyesi tarafından yapılması planlanan ancak etrafındaki bazı bina sahiplerinin itirazları sonucu başlanamayan  Kuzeyyaka Aile Sağlık Merkezi’nin temeli dün atıldı. Temel atma törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer meclis üyeleri ve vatandaş katıldı. Aile Sağlığı Merkezi’nin önceki durumu hakkında konuşan Tütüncü, “Bugüne kadar bu inşaatın başlayamamasının temel nedeni, civar apartmanların izin vermemesidir. 7 ay mücadele ettik. Kuzeyyaka Aile Merkezi 7 ay geriden geliyor. Kim ne dersin biz sözümüzden geri dönmeyeceğiz. Engellerin karşısında azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kepez giderek gelişiyor 


Tütüncü, Kuzeyyaka Mahallesi’ne karşı vermiş oldukları sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bu bölgenin en önemli eksikliklerinden birisinin aile sağlığı merkezi olduğunu söylemiş ve en kısa zamanda doktoru, şifayı, size getireceğimizi vaat etmiştik. Aile Sağlığı Merkezi’nin Kuzeyyaka Mahallesi’ne hayırlı olmasını temenni ederim. Kepez’de ayda 2 temel atma töreni gerçekleştiriyoruz. Bu sayede ilçemiz gelişiyor, kalkınıyor. Kepez artık her gün yeni bir temelin atıldığı, yeni eserlerin yükseldiği farklı bir şehirleşme evresinin yaşandığı müstesna bir ilçe haline geldi. Önümüzde ki süreçte daha yapacağımız çok iş atacağımız çok temel var. Bütün bu eserler ile birlikte bir devre, bir döneme imza atmanın yanında Kepez’in şehirleşme ivmesine de çok farklı bir anlam kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız” diye konuştu.


Gazete Bir


Geri Dön