19 / 07 / 2024

Kepez Belediyesi yer altı arşiv binası

Kepez Belediyesi yer altı arşiv binası

Kepez Belediyesi, tüm birimlerin resmi kayıtlarının aynı yerde saklanması ve zarar görmeden geleceğe taşınması için yer altında modern bir arşiv binası inşa ediyor.

Kepez Belediyesi, Antalya'da konut imarlı 3 arsa satıyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan konut imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Kepez Belediyesi Antalya'da 15 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 11 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat! 

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay daha kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi, 3 ay boyunca esnafa verdiği destek kapsamında 3 ay boyunca esnaftan 3 ay boyunca kira almadı. Belediye bu süreyi 3 ay daha uzattığını duyurdu. 

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından ticari tesislerini işleten esnafa kira desteği verildi. Başkan Hakan Tütüncü, koronavirüs salgınıyla mücadelede belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacaklarını açıkladı.

Kepez Belediyesi'nden 350 milyon TL'lik yatırım bütçesi!

Kepez Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi gerçekleşti. Kepez Belediyesi'nin 2019 yılı tahmini bütçesi 350 milyon TL oldu. 

Kepez Belediyesi'nden 41.5 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından 4 mahallede bulunan 26 gayrimenkul satışa çıktı. Söz konusu gayrimenkullerin satılması halinde  41 milyon 522 bin TL gelir elde edilecek.

Antalya Kepez'de 23 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Kepez Belediyesi; Antalya İli, Kepez İlçesi, Demirel Mahallesi ve Sinan Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü toplamda 23 milyon 61 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Kepez Belediyesi yer altı arşiv binası Haberi

Kepez Belediyesi yer altı arşiv binası

Kepez Belediyesi, tüm birimlerin resmi kayıtlarının aynı yerde saklanması ve zarar görmeden geleceğe taşınması için yer altında modern bir arşiv binası inşa ediyor.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatıyla belediyenin arşiv ihtiyacına cevap verecek modern bir bina inşa ediliyor. Yeni arşiv binası, belediye hizmet binasının yanındaki personel otoparkının altına yapılıyor. Yaklaşık 900 metrekare olan yeni arşiv, bir tünel ile belediye hizmet binasına bağlanacak. Yer altında olmasından dolayı arşivde yaşanabilecek neme karşı da fan, yalıtım ve havalandırma boşlukları ile önlem alınacak.


50 YILLIK İHTİYACI KARŞILAYACAK

Yapımı tamamlandıktan sonra tesisin üstü ise personel otoparkı olacak. Modern teknoloji ile iç düzenlemesi yapılacak olan yeni arşivde, belediyenin tüm birimlerinin resmi evrakları aynı ortamda saklanacak. Böylece hem belediye çalışanları hem de vatandaşlar bilgiye kolay bir şekilde ulaşabilecekler....