20 / 05 / 2024

Kepez Belediyesi yeşil alan

Kepez Belediyesi yeşil alan

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, ilçenin kuzeyindeki yeni mahalle olan eski köylere sözünü verdiği mesire alanının yapımı başladı.

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu onaylandı!

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu Esenyurt Belediyesi tarafından resmen onaylandı. İşte ayrıntılar...

Malatya Yeşil Topsöğüt konutları inşaatı durduruldu mu?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından inşa edilen Yeşil Topsöğüt konutları inşaatının imara aykırı bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle durdurulduğu iddia edildi. 

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Türkiye’nin ilk 'Yeşil Şehir Eylem Planı' İzmir için hazırlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Yeşil Şehir Eylem Planı ve İzmir Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’nı hazırladı. Her iki planda 61 eylem belirleyen Büyükşehir, İzmir’in iklim ve diğer çevre konularına ilişkin 2030 yılına kadarki yol haritasını belirledi.

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

İBB yeşil alan için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beylikdüzü, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı istasyon çıkışları, Maltepe dolgu alanı atletizm sahası ve Tuzla Kafkale Spor Kompleksi'nin yeşil alanlarının yapım işi için ihaleye çıkıyor...

İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı 5-6 Şubat 2020'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi , kentin yeşil ve açık alanlarının ele alınacağı "İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı" gerçekleştirecek.

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'nun veto ettiği yeşil alan kararı İBB Meclisi'nde kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vetosuna karşı, kendi kararında direndi, İstanbul 295 bin metrekare yeşil alan kazandı.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Lefkoşa'da yeşil alanı ihlal eden yapılar yıkılıyor!

Kıbrıs'ın başkenti Mustafa Zeki Milali Sokak’ta bulunan yeşil alanın, birkaç hane tarafından işgal edilen yapılar Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından yıkılıyor.

Mehmet Umur: Bakırköy'ün 4’te 1’ini yeşil alan olacak!

AK Parti’nin Bakırköy Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Umur yaptığı açıklamada “Bakırköy’ün 4’te 1’ini yeşil alan haline getireceğiz" dedi.

Sincan'da 1 milyonluk yeşil dönüşüm!

Sincan Belediyesi, büyük çoğunluğunu Hazine’den tahsis ettiği 1 milyon metrekarelik alanda yeşil dönüşüm işlemi yapacak. Başkan Ercan 5 ayrı proje ile insanların Sincan’a gelmesi için sebep oluşturduklarını dile getirdi. 

Kepez Belediyesi yeşil alan Haberi

Kepez Belediyesi yeşil alan

Yeşil alan düzenlemesi, Kepez Belediyesi’nin genişliğini 8 metreden 40 metreye çıkardığı Kirişçiler Yolu’nun yanında imar planında mesire alanı olan 54 dönümlük alana yapılıyor. 


Başkan Hakan Tütüncü de mesire alanında başlayan çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme gezisine Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan, Meclis Üyesi Mehmet Yarbaş, Kirişçiler Mahalle Muhtarı Ali Cingöz eşlik etti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına kolaylıklar dileyen Tütüncü, Başkan Yardımcısı Adanır’dan mesire alanında yapılacaklarla ilgili bilgi aldı.

Mesire alanı talebini karşıladı


Kirişçiler Mesire alanının hayırlı-uğurlu olmasını dileyen Tütüncü, “Bölge sakinlerinin mesire alanı talebi vardı. Bu talebi karşılıyoruz. Hamza Taş Bulvarı’nın devamında yeni açtığımız Varsak Kirişçiler yolu ile kent sakinleri mesire alanımıza kolaylıkla ulaşabilecekler. Böylelikle kent yaşayanlarını, içerisinde çam ağaçlarının olduğu 54 dönümlük mesire alanında doğa ile buluşturacağız....