02 / 05 / 2024

Kepez Belediyesinin imar düzenlemeleri

Kepez Belediyesinin imar düzenlemeleri

Yıllardır bekledikleri imar düzenlemelerin gerçekleşmesiyle yüzü gülen Kepezliler, şimdi de Kütükçü, Fevzi Çakmak ve Ünsal Mahallesi’ndeki yeni düzenlemelerden dolayı mutlu.

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir Örnekköy imar açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesinin yaptığı imar değişikliğine tepki gösteren vatandaşlarla Cumhuriyet Mahallesi'nde görüştü.

Kepez Aydoğmuş Mahallesi'ne imar ve parselasyon müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Aydoğmuş Mahallesi'nde yaşanan imar planı revizyonuyla çözdü. Mecliste onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planıyla, bölgede parselasyon yapılması için çalışmalar hızlandı.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar endişesi: Planlar gözden geçirilsin!

Karşıyaka Belediyesinin hazırlamış olduğu Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin tamamını Örnekköy’ün ise bir bölümünü kapsayan imar planları tartışması sürüyor. Mahalleli plana itirazda bulundu.

Kepez Santral mahallesinde 40 yıllık tapu sevinci!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde, gecekonducu 135 hak sahibini, modern konutlarda konforlu yaşamla kavuşturacak kentsel dönüşüm projesi hızlandı. Projenin fiziki gerçekleşmesinde yüzde 65’ler seviyesine ulaşıldı.

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı!

Kepez Belediyesinin, tüm aşamalarını şeffaflık içerisinde sürdürdüğü, ihalesini canlı televizyon yayını ile yaptığı Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin protokolü de noter huzurunda imzalandı.

Antalya'da imar sorunu çözülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Duraliler Mahallesi’ndeki imar sorununu çözmek için çalışmalara devam ediyor.

Kepez'in silueti değişecek!

Kepez Belediyesi kentin silueti Masa Dağı’nı imara uygun hale getirmek ve bölge sakinlerinin konut talebini cevaplandırmak için 8 mahalleyi kapsayan imar planı revizyonu hazırladı.

Kepez Uhut Camii imar değişince yolun ortasında kaldı!

Antalya Kepez'de imar değişikliklerinin ardından iki yolun ortasında kalan cami, ilginç görüntüsüyle dikkati çekiyor...

Kepez Belediyesinin imar düzenlemeleri Haberi

Kepez Belediyesinin imar düzenlemeleri

Kepez Belediyesi’nin imar düzenlemelerindeki hızı, vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Eylül ayında Kepez Belediyesi Meclisi’nde alınan yeni imar uygulamaları kararlarıyla, binlerce vatandaş memnun olacak. Mecliste alınan kararlarla, iki sanayi sitesinde kat artışı gerçekleşti, Fevzi Çakmak ile Kütükçü Mahalleleri sınırındaki askeri alan üzerindeki imar revizyonuyla birçok iyileşme sağlandı, Şafak Mahallesi’ne de belediyece 2 katlı pazar alanı yapılması kararlaştırıldı.


İki sanayi sitesine kat artışı verildi

Ünsal Mahallesi’ndeki Akdeniz Sanayi Sitesi içinde yer alan Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ile İnşaat Malzemecileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi esnafının beklediği kat artışı, son meclis toplantısında alındı. Buradaki esnafın, tacirlerin daha iyi ortamlarda hizmet üretebilmeleri adına yaptıkları kat artışı talebini değerlendirdiklerini belirten Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, geçen dönemde Akdeniz Sanayi Sitesinde tanınmış olan imar imkanlarının, bu...