07 / 05 / 2024

kepez belediyesinin yeni açtığı caddeye ne isim verildi

kepez belediyesinin yeni açtığı caddeye ne isim verildi

Kepez Belediyesi, 17 Şubat 1920'de Antalya'nın Kurtuluş Savaşında verdiği ilk şehit olan Mustafa Haşmet'in ismini, Ünsal Mahallesi'nde yeni açtığı caddeye verdi. Cadde, Mustafa Haşmet'in şahadetinin 95. yılında hizmete açıldı.

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Antalya Kepez'e millet bahçesi müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırılacak yeni yeni eserler ve projeler kapsamında ilçeye yeni millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Antalya Kepez'de 411 esnaf, 6 aylık kiradan muaf!

Antalya'da Kepez Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle 411 esnafı 6 aylık kiradan muaf tuttu...

TOKİ'den Antalya Kepez'e 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kepez Santral mahallesinde 40 yıllık tapu sevinci!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde, gecekonducu 135 hak sahibini, modern konutlarda konforlu yaşamla kavuşturacak kentsel dönüşüm projesi hızlandı. Projenin fiziki gerçekleşmesinde yüzde 65’ler seviyesine ulaşıldı.

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı!

Kepez Belediyesinin, tüm aşamalarını şeffaflık içerisinde sürdürdüğü, ihalesini canlı televizyon yayını ile yaptığı Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin protokolü de noter huzurunda imzalandı.

Antalya Kepez'e yeni okullar geliyor!

Antalya Kepez ilçesine yeni okullar inşa ediliyor. Kepez ilçesinde muhtarlar mahallelerinin eğitim alanındaki yatırım ihtiyaçlarını anlattı. Başkan Tütüncü “Yeni okullar geliyor” dedi...

Kepez'de hurdacılar için toplu iş yeri inşa ediyor!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, ziyarette Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Sefa ve esnaf ile yeni toplu iş yerinin yapım sürecini konuştu.

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Kepez'de mülkiyet sorunu çözülüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bugüne kadar 40 binden fazla tapu tahsisi yaptık. Yeni dönemde şehrin yenilenmesiyle ilgili ülke çapında ses getirecek vizyon projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Kepez'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ün düzenlediği kahvaltıda sanayi esnafıyla biraraya geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 300’e yakın yeni dükkânın yapılmasının önünü açtıklarını dile getirdi. 

kepez belediyesinin yeni açtığı caddeye ne isim verildi Haberi

kepez belediyesinin yeni açtığı caddeye ne isim verildi

Kepez Belediyesi, Antalya'nın meçhul bir kahramanının hak ettiği değeri görmesi adına önemli bir adım attı. 


Antalya'nın, Kurtuluş Savaşı'ndaki ilk şehidi olan Mustafa Haşmet ismi, Kepez'de yaşatılıyor. 

Kepez Belediye Meclisi'nin Şubat ayı toplantısında, yeni açılan 11 ayrı caddeye isim verilmesi oy birliği ile kabul edilmişti. İşgalci İtalyanlar tarafından 17 Şubat 1920'de Kale Kapısı'nda şehit edilen Mustafa Haşmet'in ismi de Ünsal Mahallesi'nde, yeni yol çalışmasıyla cadde haline getirilen 5086 Sokak'a verildi. Mustafa Haşmet Caddesi'nin açılış töreni de çok anlamlı bir günde Mustafa Haşmet'in şahadetinin 95. yılında yapıldı. 

Sokaktan caddeye dönüştü Törenden önce Antalya'nın Kurtuluş Savaşı'ndaki ilk şehidi olan Mustafa Haşmet ve tüm şehitler için Ünsal Camii'nde mevlit okutuldu. 


Antalya Mehteran Takımı'nın icra ettiği marşlarla başlayan törende bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mustafa...