29 / 04 / 2024

kepez çamlıbel mahallesi yatırım

kepez çamlıbel mahallesi yatırım

Antalya kent merkezinin Kepez girişindeki Fatih, Göçerler ve Çamlıbel mahalle muhtarları, bölge için site tarzı modern yapılaşmayı getirecek “Yeni Emek” modeli imar planı yapılmasını istediler.

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Peker GYO Çamlıca'daki 11 bin metrekarelik arsayı satıyor! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket portföyünde bulunan Küçük Çamlıca Mahallesi'ndeki 11 bin 91,81 metrekarelik arsanın satışına ilişkin son durumu paylaştı. İşte ayrıntılar...

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca (Bulgurlu) Mah., 2792 Ada 1 Parselin Doğusunda Kalan Tescil Dışı Alan Ve 2792 Ada 2 Parsele İlişkin, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Küçük Çamlıca Mahallesi 53 Ada 2 Parsel imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca Mahallesi, 53 Ada 2 Parsel Sayılı Taşınmaza İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Küçük Çamlıca 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca Mahallesi, 788 Ada İçerisinde Ve Etrafında Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Kemalpaşa Çamlıbel kura sonuçları 21 Ekim 2021 isim listesi!

TOKİ Kemalpaşa Çamlıbel kura sonuçları 21 Ekim 2021 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kemalpaşa Çamlıbel kura sonuçları 21 Ekim 2021 isim listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Kepez Aydoğmuş Mahallesi'ne imar ve parselasyon müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Aydoğmuş Mahallesi'nde yaşanan imar planı revizyonuyla çözdü. Mecliste onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planıyla, bölgede parselasyon yapılması için çalışmalar hızlandı.

Üsküdar Küçükçamlıca 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca Mahallesi 43 Ada 31, 36, 37, 39 Sayılı Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çizgici ve Osman Çizgici ortaklığında kuruldu.

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çizgici ve Osman Çizgici ortaklığında kuruldu.

kepez çamlıbel mahallesi yatırım Haberi

kepez çamlıbel mahallesi yatırım

Antalya kent merkezinin Kepez girişindeki Fatih, Göçerler ve Çamlıbel mahalle muhtarları,  bölge için site tarzı modern yapılaşmayı getirecek “Yeni Emek” modeli imar planı yapılmasını istediler.


Kepez Belediyesi’nin, bölge muhtarları hizmet değerlendirme toplantısının 6. oturumu Erenköy Mahalle Muhtarı Celal Karataş’ın evinde gerçekleşti. Toplantıda Esentepe, Göçerler, Fatih, Kazım Karabekir, Kütükçü, Barış, Çankaya, Yavuz Selim ve Kanal mahalle muhtarları hazır bulundu. 


Başkan Hakan Tütüncü, toplantıya, belediye başkan yardımcıları, yatırımcı birimlerin müdürleri, belediye meclis üyeleri, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ile Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş’le katıldı. 

Toplantıda muhtarları, tek tek dinleyen Tütüncü, DSİ su kanalının kuzeyindeki 11 mahallenin 30 yıldır devam eden 2/B mülkiyet problemini çözdüklerini ve hak sahiplerinin 2/B tapularını aldığını hatırlattı.


Kat artışı sözünü tuttu 

Tütüncü, mülkiyet çözümünden sonra imara uygun yapılaşmayı...