04 / 05 / 2024

Kepez Esentepe Semt Konağı temel atma

Kepez Esentepe Semt Konağı temel atma

Haftada bir temel atma töreni gerçekleştirdiklerini belirten Hakan Tütüncü, "Yılbaşına kadar 13 temel atacağız. Bundan böyle haftada 2 - 3 temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Biz çalıştıkça Kepez güzelleşiyor." dedi.

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Kepez'in 5 mahallesine imar müjdesi!

Antalya'nın Kepez Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında Esentepe, Kazım Karabekir, Çankaya, Barış ve Yavuz Selim Mahallesi'nde parselasyon planı yapılmasına karar verildi.

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı!

Kepez Belediyesi, Fatih, Göçerler, Çamlıbel ve Esentepe Mahallesi sakinlerine tapu ve konforlu konutlarını kavuşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı. 

Kepez Ünsal Mahallesi'ne spor sahası ve sosyal alan geliyor!

Kepez Belediyesi tarafından Ünsal Mahallesi'ne semt spor inşa edilmesi için çalışma başlatıldı.Başkanı Hakan Tütüncü, "Ünsal Mahallesi, bu yıl içerisinde güzel bir semt spor kompleksine kavuşacak" dedi.

Kepez'e 7 semt pazarı!

Kepez Belediyesi, sabit semt pazarı inşa ediyor. Daha önce 5 mahallede yapımı tamamlanan semt pazarına iki mahalle daha ekleniyor.

Antalya Kepez'deki 3 semt pazarının imar planı tamam!

Antalya Kepez'de son üç ayda 3 semt pazarı sokak pazarı olmaktan kurtarıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "İkinci etapta bu semt pazarları, kapalı semt pazarına dönüştürülecek" derken "Hem esnafımız kazanacak, hem de alışveriş eden kazanacak" dedi.

Antalya Kepez'de Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

Kepez Belediyesi ve Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliği yapılan 2 katlı, yürüyen merdivenli ve ihale bedeli 5 milyon TL olan Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli törenle atıldı.

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

Kepez Esentepe Semt Konağı'nın temeli atıldı!

Haftada bir temel atma töreni gerçekleştirdiklerini belirten Hakan Tütüncü, "Yılbaşına kadar 13 temel atacağız. Bundan böyle haftada 2 - 3 temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Biz çalıştıkça Kepez güzelleşiyor." dedi.

Kepez'de 5 mahalleye semt spor sahası!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl 5 mahalleye semt spor sahası kazandırdıklarını, 2017 yılında 5 ayrı tesis daha yapmak istediklerini söyledi.

Kepez'de kentsel dönüşüm seferberliği!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Esentepe Mahallesi’nde kentsel dönüşüm planını anlattı.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Kepez Esentepe Semt Konağı temel atma Haberi

Kepez Esentepe Semt Konağı temel atma


Esentepe Semt Konağı'nın temeli ünlü bestekâr Amir Ateş'in sunduğu Kuran tilavetiyle atıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Amir Ateş'in binlerce eserde imzası bulunan bir bestekâr olması yanında, bir hafız-ı kemâl ve din adamı olduğunu vurgulayarak, konağın adını "Esentepe Amir Ateş Semt Konağı" koyduklarını belirtti. Konağa Amir Ateş isminin verilmesi kararının Kepez Belediye Meclisi'nde oy birliği ile alındığını belirten Hakan Tütüncü, "Amir Ateş hocamızı açılışa da bekliyoruz. Kuranla temelini attığımız semt konağının açılışını Mevlid-i Şerifle yapacağız" dedi. 


HAFTADA 3 TEMEL ATACAĞIZ 

Haftada bir temel atma töreni gerçekleştirdiklerini belirten Hakan Tütüncü, "Yılbaşına kadar 13 temel atacağız. Bundan böyle haftada 2 - 3 temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Biz çalıştıkça Kepez güzelleşiyor. 


Eserlerimizle Antalyamıza ve Kepezimize imza atıyoruz" ifadelerine yer verdi.Kepez'de daha önce iki semt konağı...