02 / 05 / 2024

Kepez Habibler projeleri

Kepez Habibler projeleri

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkıyla olan gönül bağını pekiştirmek, problemleri yerinde görüp çözüm üretmek, amacıyla başlattığı halk buluşmalarını Habibler Mahallesi’nde sürdürdü.

Kepez'de mülkiyet sorunu çözülüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bugüne kadar 40 binden fazla tapu tahsisi yaptık. Yeni dönemde şehrin yenilenmesiyle ilgili ülke çapında ses getirecek vizyon projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Kepez’de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Kepez Santral kentsel dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm alanında inşaat çalışmaları başladı

Kepez Habibler'de gecekonduların tapu sorunu çözülüyor!

Antalya Kepez'in Habibler Mahallesi’nde Düden Çayı ve doğal sit alanı içerisindeki 600 gecekondu sahibine tapuları teslim edilecek.

Kepez'de gecekondular yıkılıyor!

Kepez Habibler Mahallesi'nde Düden Çayı ve doğal sit alanı içerisinde kalan 600'ye yakın gecekondu sahibine, sit alanı dışında tapu verilecek.

Kepez Habibler'e park geliyor!

KEPEZ Belediyesi tarafından Habibler Mahallesi'ne park yapımı için çalışma başlatıldı. Park içerisinde pergoleler, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar bulunacak.

Antalya Büyükşehir'den Kepez Santral'deki dönüşüm için açıklama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projeleri ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Santral ve Kepez Mahalleleri'nin 30 yıldır çözülemeyen tapu sorununu mahalle sakinleri ile birlikte çözeceği sözünün verildiği hatırlatıldı.

Antalya Büyükşehir'den Kepez ve Santral açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projeleri ile ilgili ortaya atılan bazı iddialara yanıt verdi. İşte o açıklama...

Hakan Tütüncü Kepez'de temeli atılacak projeleri anlattı!

AK Parti Kepez Teşkilatı´nda, mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Kepez ile Muratpaşa'daki altyapı projeleri bu yıl tamamlanacak!

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğünün Kepez ile Muratpaşa ilçelerinde yaşanan yağmur suyu sorununu çözmek için başlattığı projelerin 46 milyon 400 bin liraya mal olacağı ve yıl içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Kepez Habibler'in çehresi değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkıyla olan gönül bağını pekiştirmek, problemleri yerinde görüp çözüm üretmek, amacıyla başlattığı halk buluşmalarını Habibler Mahallesi’nde sürdürdü.

Kepez Düden çayı üzerindeki köprü beş mahalleyi birbirine bağlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez ilçesi Düden Çayı üzerinde yapımını tamamladığı Habibler ve Baraj mahallelerini, Şelale, Zeytinlik ve Altınova Düden mahallelerine bağlayan Mevlana Köprüsü'nün açılışı yapıldı.

Antalya Varsak projeleri hız kazanıyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak bölgesine tarım alanı probleminin çözümü, kat artışı, semt pazarı ve sağlık tesisi müjdesi verdi. Antalya Varsak projeleri hız kazanıyor...

Kepez Habibler projeleri Haberi

Kepez Habibler projeleri


 Yaklaşık 6 saat süren ziyarette Başkan Tütüncü, açık hava toplantılarında, evlerinde, iş yerlerinde bir araya geldiği mahalle sakinlerinin hizmet taleplerini dinledi, çözüm üretti.

Sıcak bir şekilde karşılanan Tütüncü, yağmura rağmen Sütçüler Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Tütüncü, evlerinde ziyaret ettiği bazı hastaların taleplerinin karşılanması için de bürokratlarına talimat verdi.


Halkımızla et, tırnak gibiyiz

Açık hava toplantılarında mahalle sakinlerine seslenen Tütüncü,”Meclis üyelerimizle, parti teşkilatlarımızla, muhtarlarımızla Kepez’in farklı bir mahallesinde hemşehrilerimizi ziyaret ediyoruz. Mahalle buluşmalarımızda vatandaşlarımızla bir araya geliyor ve onlarla dertleşiyoruz. Kimileri seçimden seçime vatandaşın yanına gelir.  Biz, 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra halkımızla hiç kopmadık. Her zaman onlarla birlikte olduk. İyi gününde, kötü gününde hep halkımızın yanındaydık. Bunların neticesinde et, tırnak gibi güzel bir yapı oluştu.


32 km yeni yol, 24 km asfalt

İlk aday...