04 / 05 / 2024

kepez hamidiye aile sağlığı merkezi yapıldı

kepez hamidiye aile sağlığı merkezi yapıldı

Başkan Mutan'ın seçim vaatlerinin arasındaki, Hamidiye Mahallesi'nin ihtiyacı olan Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Yaklaşık 300 bin TL'ye mal olacak tesis 380 metrekare büyüklüğünde inşa edilecek.

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Antalya Kepez'e ASM müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Gaziler ile Duacı mahallelerine kazandırdığı Aile Yaşam Merkezi ile hemşehrilerini sağlık hizmetiyle bir araya getiriyor.

Kepez'in iki mahallesine Aile Sağlığı Merkezi müjdesi!

Kepez Belediyesi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 24 maddenin karara bağlandığı toplatıda, iki mahalleye Aile Sağlığı Merkezi (ASM) müjdesi çıktı.

Kepez Belediyesi'nden 9.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Çanakkale Kepez Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 28 Mart'ta yapılacak..

Sultangazi'deki aile sağlık merkezleri hizmete açıldı!

Sultangazi'de Gazi ve Uğur Mumcu Mahallelerinde hizmete giren aile sağlık merkezleri, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak faaliyetlerini yürütecek.

Çanakkale Kepez'e yeni arıtma tesisi!

Çanakkale Kepez Belediyesi Hamidiye Mahallesi İçme Suyu, Kanalizasyon ve 2. Kademe Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı yapım işine başlandı.

Kepez Altınova'ya aile sağlığı merkezi inşa edildi!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, 2 döneminde vaat ettiği aile sağlığı merkezi (ASM) binalarının 4'üncüsü de tamamlanarak halkın kullanımına sunuldu. Altınova'da inşa edilen ASM, bölge halkına şifa dağıtmaya başladı.

Kepez'e yapılan iki yeni aile sağlığı merkezinin kaba inşaatı bitti!

Kepez Belediyesi'nin ihale ettiği iki yeni aile sağlığı merkezinin kaba inşaatı bitti. Aile sağlığı merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmet vermesi bekleniyor.

Kepez Bolat Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi ve hayırsever işbirliği Kuzeyyaka Mahallesi'ne inşa edilen Bolat Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi ve muhtarlık binasının açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Kepez'de sağlık yatırımları hız kesmeden devam ediyor!

Kepez Belediyesi, ilçeye sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Sütçüler ve Şehir Hastanesi'nin yanı sıra mahallelere de aile sağlığı merkezleri yapılıyor.

Kepez'de 5 mahalleye daha aile sağlığı merkezi geliyor!

350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi, 1000 yataklı şehir hastanesi ve 50 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi yatırımlarıyla sağlığın merkezi olan Kepez’de, vatandaşların Aile Sağlığı Merkezi (ASM) talepleri de karşılanıyor.

Kuzeyyaka Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi markaj altına alındı!

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yapımında hukuki zorlukların yaşanmasıyla geciken Kuzeyyaka Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'ni (ASM) markaj altına aldı.

kepez hamidiye aile sağlığı merkezi yapıldı Haberi

kepez hamidiye aile sağlığı merkezi yapıldı

Törene CHP Çanakkale İl Başkanı Hamza Karagöz, Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz, Çanakkale Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Koç Erkan Aygören, Kepez Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda bürokrat ile davetli katıldı.


Başkan Mutan konuşmalarında TOKİ ve Hamidiye Mahallesi'nin ihtiyacı olan Aile Sağlığı Merkezi'nin bir Kepez Belediyesi yatırımı olarak hayata geçecek olmasından ve de tamamen Kepez Belediyesi'nin kendi imkânlarıyla inşa edileceğinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. 


Törende dualar eşliğinde kurban kesilirken yatırım hakkında başarı ve hayır temennilerinde de bulunuldu. Yaklaşık 300,000-TL'ye mal olacak tesis 380 m2 büyüklüğünde olacak, zemin katında ise bölgenin kurs merkezi ihtiyacını karşılayacak. 


Çanakkale...