03 / 05 / 2024

kepez hasta konuk evi projesi

kepez hasta konuk evi projesi

Meclis gündeminin 9. maddesi ile ilgili bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,' "Önce ki konuk evimiz 32 yataklı idi. Yeni yapılacak olan konuk evimizin 132 yataklı olmasını hedefliyoruz. " dedi.

Konya Selçuklu'ya iki yeni tesis müjdesi!

Selçuklu’ya eğitim ve sağlık alanında iki önemli tesis inşa edilecek. Sille’ye kazandırılacak 12 Derslikli Okul ve Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüs alanına yapılacak hasta konuk evi imzalar atıldı.

Kit-Vak'ın ikinci konuk evinde sona gelindi!

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİT-VAK) Başkanı Ramazan Soncul, Dokuz Eylül Üniversitesi ortaklığında inşa edilen ikinci hasta konuk evi yakında tamamlanacak.

Malatya'da 100 odalı konuk evi ve özel eğitim okulu yapılacak!

Milletvekili Nurettin Yaşar, Malatya'da en az 100 odalı, 3 yıldızlı otel konforunda hasta yakınlarının ve ihtiyaç sahiplerinin kalacağı yeni konuk evi ve özel eğitim okulu yapacaklarının müjdesini verdi.

Nilüfer Alzheimer Hasta Konuk Evi hizmete giriyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Özlüce’de yapılan Nilüfer Belediyesi Lions & Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’nde incelemelerde bulundu.

Kepez'de 32 yataklı konuk evi inşa edilecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kiralık bir binada hizmet veren 32 yataklı hasta ve hasta yakınları konuk evi için 100-130 yatak kapasiteli modern bir tesis inşa edeceklerini söyledi.

Kepez'e hasta konuk evi geliyor!

Meclis gündeminin 9. maddesi ile ilgili bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,' "Önce ki konuk evimiz 32 yataklı idi. Yeni yapılacak olan konuk evimizin 132 yataklı olmasını hedefliyoruz. " dedi.

Antalya Kepez Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Kepez Devlet Hastanesi, yılbaşından sonra hasta kabulüne başlayacak. 2010 yılında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün girişimleriyle yatırım programına alınan Kepez Hastanesi, aynı zamanda Antalya'nın, ilk engelli dostu ve tablet hastanesi olacak.

Kepez Hastanesi hasta kabulüne başlıyor!

İnşaatı tamamlanan Kepez Hastanesi'nin yılbaşından sonra hasta kabulüne başlayacağı açıklandı. 150 milyon lira maliyetle yapılan Kepez Hastanesi, Antalya’nın, ilk engelli dostu ve tablet hastanesi olacak.

Kepez Hamleder şubeleri kreş, öğrenci evi ve etüt merkezi olacak!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, mecliste bir soru üzerine bir süre önce tahliye edilen Hamleder şubelerinin kreş, öğrenci konuk evi ve etüt merkezi olacağını söyledi.

Bursa Lions Alzheimer Hizmet Evi'nin inşaatı hızlandı!

NİLÜFER'DE, çağın hastalığı alzheimera yakalananlara hizmet verecek Alzheimer Hasta Konuk Evi için önemli bir adım daha atıldı. Alzheimer Hasta Konuk Evi'nin inşaat çalışmalarının hızlandırılması için ek protokol imzalandı.

Tepebaşı Lions Alzheimer merkezi açıldı!

Tepebaşı Belediyesi’nin Lions Kulüpleri ile ortaklaşa düzenlediği Alzheimer Hasta Konuk Evi, yapılan törenle hizmete açıldı. Konuk evinde 20 yatak ve 9 hasta hizmet alacak.

Kepez'e 36 muhtarevi açıkladı!

Antalya Kepez'de 36 muhtarevi açıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ünsal Mahallesi’nde yapımı tamamlanan muhtar evinin açılışını yaptı. Açılış töreninde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü konuşma yaptı.

Kepez Sütçüler Devlet Hastanesi 'nin inşaatı devam ediyor!

Şehir hastanesi Kepez'i uçuracak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesinde bin 500 dönümlük alana yapılacak olan, 1000 yatak kapasiteli şehir hastanesinin bölgeye uçuracağını söyledi.

kepez hasta konuk evi projesi Haberi

kepez hasta konuk evi projesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başkanlığında toplanan ve 23 maddenin görüşüldüğü toplantıda 6 madde, imar komisyonuna sevk edildi. Gündemin 8. maddesinde yer alan Kepez İlçesi Altınova Orta Mahalle sınırları içerisinde bir okulun önünde 12 metrelik yol üzerinde gayrimenkulün zemin katında kırtasiye dükkânı açmak isteyen bir vatandaşın talebi görüşüldü. Emsal teşkil edeceği başka vatandaşlarında benzer isteklerde bulunacağı nedeni ile CHP ve MHP grubu gündemin 8. Maddesine ret oyu verdi. AKP'nin kabul oyları ile 8. madde oy çokluğu ile kabul edildi. 


Gündemin 9. maddesinde yer alan Kepez İlçesi Ahatlı Mahallesi sınırları içerisindeki 27 bin 740 ada 1-2 parselin sosyal tesis alanına ve Yenidoğan Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 7 bin 026 ada 1 parselinde Sosyal Tesis alanından ŞBZT hakkına sahip konut alanına...