28 / 04 / 2024

kepez imar planı revizyonu

kepez imar planı revizyonu

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Erenköy'de kat artışı 3'e çıkarıldı!

Antalya Kepez'in Erenköy ve Kanal mahallelerini kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu karara bağlandı. Kepez meclisinde kabul edilen imar planı revizyonuyla Erenköy Mahallesi’nde, konut alanlarındaki kat sayısı 2’den 3’e çıkarıldı.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Kepez Avni Tolunay'a Avrupai imar planı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Avni Tolunay'a Avrupai bir imar planı hazırladıklarını söyleyerek, "Kepezli çocuklar okullarına giderken parkların içinden geçecek, yaşlılar ise karşıdan karşıya geçmek zorunda kalmayacak" açıklamasında bulundu.

Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı!

Kepez Belediyesi, Fatih, Göçerler, Çamlıbel ve Esentepe Mahallesi sakinlerine tapu ve konforlu konutlarını kavuşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı. 

Kepez Göçerler Mahallesi'nin imar planı değişiyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesi sakinlerine imar planı revizyonunun meclis sürecinin tamamlandığını ve parselasyonunu da mahallelinin istediği şekilde yapacağını dile getirdi. 

Kepez Yeni Emek Mahallesi’nin imar planı süreci tamamladı!

Kepez Belediyesi’nin, Yeni Emek Mahallesi’nin doğu yakası için hazırladığı kentsel yenileme projesinin imar planı süreci tamamlandı. Yeni Emek Mahallesi’nin bir kısmında site tarzı yapılaşmayı getiren imar revizyonu oy çokluğu ile kabul edildi.

Kepez'deki Dokuma alanına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı!

Antalya Kepez Belediyesi Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu kararı doğrultusunda Dokuma alanındaki tescilli yapılar ve koruma alan sınırlarının imar planlarına işlenmesine ilişkin imar planı değişikliğini hazırladı.

Kepez Avni Tolunay ve Duraliler için modern imar planı hazırlanıyor!

Başkan Hakan Tütüncü, Avni Tolunay ve Duraliler mahalleleri için Avrupai tarzda, modern bir imar planı hazırladıklarını söyledi. Tütüncü, imar planının uygulanmasıyla bölgenin, Antalya’nın en güzel yerleşim yeri haline geleceğini belirtti.

Kepez Gülveren Mahallesi imar planı meclisten geçti!

Kepez Belediyesi'nin, Gülveren Mahallesi'nde gecekonduların olduğu alanda yapacağı kentsel yenileme projesini kapsayan uygulama imar planı revizyonu oy birliği ile meclisten geçti.

Antalya Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi imar planı askıda!

Antalya Kepez Kızıllı Köyü Antalya Kenti Düzenli Depolama Tesisleri amaçlı mevzii imar planının kullanımları içinde Entegre Atık Değerlendirme Geri Dönüşüm ve Bertaraf tesisleri imar planı değişikliği askıda...

Kepez imar revizyonları onaylandı!

KEPEZ'de 3 mahallenin hizmet taleplerini karşılayacak olan imar planı revizyonları onaylandı. Varsak Karşıyaka Mahallesi kent merkezi alanı ve yakın çevresi 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu görüşülerek karara bağladı.

Kepez'de 3 mahallenin imar planı revizyonları onaylandı!

Kepez Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısında 3 mahallenin hizmet taleplerini karşılayacak olan imar planı revizyonları onaylandı.

Bursa Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı değişikliklerine tepki!

Bursa Şehir Plancıları Odası Başkanı Füsun Uyanık, yerel seçim öncesi belediyelerdeki imar planı değişikliklerine tepki gösterdi. Uyanık: "Plan değişiklikleri bir an önce onaylanarak oldu bittiye getirilmek isteniyor." dedi...

kepez imar planı revizyonu Haberi

kepez imar planı revizyonu

Antalya Kepez Belediyesi tarafından okul arsasın yer alan mülkiyet ve imarla ilgili sorunları çözüp ve kendi arazilerini Milli Eğitim Bakanlığı'na verilerek, ilçeye yeni okul binalarının yapılmasının önü açılıyor. Milliyet'te yer alan habere göre; bu yöntem ile birlikte son 12 yılda ilçeye 130'dan fazla yeni okul binasına sahip olan Kepez Belediyesi, gecekonduların yerini modern konutların aldığı Karşıyaka Mahallesi'nin de ilk kademe okul sorunu çözüme kavuşuyor. Artan nüfus nedeniyle mahallede bulunan mevcut okul binası, ihtiyacı karşılayamaz hale gelmişti. Bu nedenle mahallede yeni bir okulun yapılmasına ihtiyaç duyuldu. Ancak bu ihtiyacı karşılamak için mahalledeki imar planlı okul arazisine, mülkiyet sorunlarından dolayı yatırım yapılamıyordu.

İMAR REVİZYONUYLA MAHALLEYE BÜYÜK OKUL ALANI

Kepez Belediyesi, arazideki mülkiyet sorunlarını çözmek amacıyla ve daha büyük bir ilkokul alanının oluşturulması için...