29 / 04 / 2024

Kepez imar

Kepez imar

Kepez Belediyesi vakıf arazileri takasıyla Fatih Mahallesin’de de imar revizyonu gerçekleştiriyor.

Kepez'de 3 mahalleye imar revizyonu müjdesi!

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 2017 başlarında 3 mahalleye imar revizyonu geleceğini müjdeledi.

Kepez planlı büyüyecek!

Takış Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yukarı mahallelere haftalık yaptığı ziyaretler kapsamında Kepez'de, " 4,5 yıl içinde inşallah Kepez çok farklı bir görünüme kavuşacak" dedi.

Kepez'de 2B tarihe karıştı!

Kepez ilçesinde 19 mahallede 32 yıla yakın yaşanan "orman vasfını kaybetmiş hazine arazileri" olarak adlandırılan 2B problemi, 2009'da çıkarılanı yasa ile tarihe karışırken, tapu probleminin bitmesinde önemli bir aşamaya gelindiği belirtildi

Kepez'de 9 ayda 3 bin 81 vatandaşa tapu verildi!

KEPEZ'de " orman vasfım kaybetmiş hazine arazileri " olarak adlandırılan 2B problemi, 2009'da çıkarılanı yasa ile tarihe karışırken, tapu probleminin bitmesinde önemli bir aşamaya gelindiği belirtildi.

Kepez'de TOKİ kaygısı!

Mehmet Seyyar Kepezaltı pazar yerinde düzenlediği basın toplantısına MHP Kepez Meclis üyeleri Mehmet Balık, Adem Çelik, Ahmet Sabır, Tevfik Çetiner ve MHP Mahalle Temsilcisi Metin Baş katıldı.

Kepez'den Duraliler'e imar müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi, Toprak Koruma Kurulu ve kamu yararı kararlarının alınmasını gündemine alarak Duraliler'in imar planlamasının yapılma sürecini başlattı. Kepez Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı 21 gündem maddesi ile gerçekleşti.

Kepez Meclisi yarın toplanıyor!

2015-2019 yılı dönemini kapsayan Strateji Plam'nın da yer aldığı mecliste 14 ayrı gündem tartışılarak karara bağlanacak Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü başkanlığında Ekim Ayı olağan meclis toplantısını yarın yapacak.

Kepez'de Vakıf Zeytinliği cazibe merkezi olacak!

Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Ruhi Alpagot ve Halil Bülbül'ün de hazır bulunduğu ziyarette Tütüncü, Kepez Belediyesi ile ATB'nin geçen 5 yıl içerisinde önemli çalışmaları olduğunu belirtti.

Kepez'de vatandaşlar yıkılan evlerini geri istediler!

Kepez İlçesi'nde, 13 yıl önce yıkılan evlerini geri isteyen mahalleli eylem yaptı Kepez İlçesi'ndeki Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan ve 2001 yılında evleri yıkılan bazı vatandaşlar, evlerinin geri verilmesini istedi.

Kepez'in tamamına ticari alan yapılabilecek!

Kepez Belediyesi, gerçekleştirdiği imar plan revizyonu ile ilçe genelinde yola cephe olan binaların zemin katlarına, isteğe bağlı, ticari alan yapma imkanı getirdi. Kepez'in tamamına ticari alan yapılabilecek...

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Kepez Aydoğmuş Mahallesi'ne imar ve parselasyon müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Aydoğmuş Mahallesi'nde yaşanan imar planı revizyonuyla çözdü. Mecliste onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planıyla, bölgede parselasyon yapılması için çalışmalar hızlandı.

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Antalya'da imar sorunu çözülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Duraliler Mahallesi’ndeki imar sorununu çözmek için çalışmalara devam ediyor.

Kepez'in silueti değişecek!

Kepez Belediyesi kentin silueti Masa Dağı’nı imara uygun hale getirmek ve bölge sakinlerinin konut talebini cevaplandırmak için 8 mahalleyi kapsayan imar planı revizyonu hazırladı.

Kepez Uhut Camii imar değişince yolun ortasında kaldı!

Antalya Kepez'de imar değişikliklerinin ardından iki yolun ortasında kalan cami, ilginç görüntüsüyle dikkati çekiyor...

İmar barışına en fazla talep Kepez ve Manavgat’tan geldi!

Antalya'da en fazla gecekondunun bulunduğu Kepez ile otel sayısının en fazla olduğu Manavgat ilçeleri imar barışına en çok başvuru yapan bölgeler oldu.

Kepez'in 5 mahallesine imar müjdesi!

Antalya'nın Kepez Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında Esentepe, Kazım Karabekir, Çankaya, Barış ve Yavuz Selim Mahallesi'nde parselasyon planı yapılmasına karar verildi.

Kepez Santral'de imar sevinci!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Santral Mahallesi’ni ziyarette bulundu. Tütüncü, mahalle sakinlerinin istediği gibi bir imar planının hazır olduğunu kaydetti.

Kepez Düdenbaşı'nda imar problemi çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

Kepez imar Haberi

Kepez imar

Kepez Belediyesi vakıf arazileri takasıyla Fatih Mahallesin’de de imar revizyonu gerçekleştiriyor. Kepez’in birçok yerleşim yerlerindeki mülkiyet sorunlarını çözümleyen Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesine imar planı revizyonu getireceklerini müjdeledi. Başkan Tütüncü, 2B sorununu tamamladıkları Fatih Mahallesi’ndeki vakıf arazisi takas işlemlerinin onaylandığı ve Başbakanlık’tan çıktığını kaydetti.


Tapular Milli emlak’ta

Bu evrağın Başbakanlık’tan çıkması üzerine Fatih Mahallesi tapularının Antalya Milli Emlak Müdürlüğü’ne gönderildiğini duyuran Tütüncü, söz verdikleri tapuları dağıtma işlemi öncesinde ,önlerinde hiçbir engel kalmadığını söyledi.


İmar revizyonunu birlikte yapacağız

Bundan sonraki nihai hedeflerinin tapuları sahiplerine teslim ederken eş zamanlı olarak imar planı revizyonunu tamamlayacaklarını duyuran Tütüncü, “Hemşerilerimize daha büyük parsellerde daha büyük inşaat hakkı tanıyacak bu imar planı revizyonunu, mahalle sakinlerimizle, muhtarımızla ve mahalle temsilcilerimizle birlikte yapacağız. Planı tamamladıktan sonra da buradaki yeni yapılaşmanın...