05 / 05 / 2024

Kepez Kaymakamlığı binası

Kepez Kaymakamlığı binası

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemeler yaptı. 

1945 yılında şemsiye altında çalışan memurlara güzel haber gelmiş: Kaymakamlık binası yenilenecek!

1945 yılında Eminönü'ndeki Kaymakamlık binasının harap halde olması memurları zor durumda bırakmış. Memurlar yağmurlu havalarda bina içerisinde şemsiye ile çalışmak zorunda kalıyormuş.

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Beypazarı'nın yeni kaymakamlık binası yapıldı!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yeni kaymakamlık binasının yapımı bitirildi.

Bayrampaşa Kaymakamlık binası yıkılıp yeniden yapılacak! 

İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından 1 Temmuz 2019’da hazırlanan “Bayrampaşa Kaymakamlık binası depremsellik analizi” raporunda Bayrampaşa Kaymakamlık binası için ıkılıp yeniden yapılması” önerisi sunuldu...

Tarsus Kaymakamlık binası 6 yıldır yıkılmayı bekliyor! 

6 yıl önce “Depreme dayanıksız, oturulamaz, acilen boşaltılmalı" raporu verilen Mersin'deki Tarsus Kaymakamlık binası hala yıkılmadı. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ve yüzlerce personel bu binada görevlerini yapmaya devam ediyor...

Battalgazi Kaymakamlık binası yıkılacak!

2019 yılının Kasım ayında uzmanlar tarafından depreme dayanıksız ve riskli olması nedeniyle Eskimalatya’da bulunan eski belediye binası için yıkım kararı verildi.

Sancaktepe Belediyesi'nin kaymakamlık binasını sattığı iddiası!

Sancaktepe Belediyesi'nin yeni yönetimi 50 milyon liralık borçlanma kararı aldı. Yönetim şuan kendi mülkiyetindeki eski belediye binasını bedeli karşılığında İçişleri Bakanlığına devretti.  

Antalya Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Namık Kemal Bulvarı'nda bulunan Antalya Kepez Kaymakamlığı, Sakarya Bulvarı'nda inşaatı tamamlanan yeni hükümet konağına taşındı. Kaymakamlık, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Kepez Kaymakamlığı yeni hizmet binasında inceleme yapıldı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemeler yaptı. 

Kepez’de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Bayraklı’ya 2 yeni kamu binası!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Bayraklı’ya Kaymakamlık ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak kullanılmak üzere iki yeni hizmet binası yapılacağını bildirdi. 

Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Antalya Kepez Kaymakamlığı, yeni hizmet binasına taşındı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, yeni binada incelemelerde bulundu.

Kepez Kaymakamlığı binası Haberi

Kepez Kaymakamlığı binası

Vali Münir Karaloğlu, Barış Mahallesi Sakarya Bulvarı’nda yer alan Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre vatandaşlarla da sohbet eden Karaloğlu, Kepez’in Antalya’nın en çok göç alan ilçesi olduğuna dikkat çekerek vatandaşa sunulan hizmet kalitesinin ve hızının aksatılmaması gerektiğini vurguladı. Kepez’de çok önemli kentsel dönüşüm ve kültür sanat projelerinin yanı sıra iş dünyasına ilişkin çok önemli yatırımların olduğuna da değinen Vali Münir Karaloğlu, yeni kaymakamlık binasının ve kaymakamlığın tüm birimlerinin aynı binada hizmet vermesinin Kepez’in gelişmesine katkı sunacağını dile getirdi. 

İncelemelerin ardından Kepez Kaymakam’ı Hamdullah Suphi Özgödek’i makamında ziyaret eden Karaloğlu, yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde...