05 / 05 / 2024

Kepez Kaymakamlığı yeni hizmet binası

Kepez Kaymakamlığı yeni hizmet binası

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemeler yaptı. 

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Antalya Kepez'e millet bahçesi müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırılacak yeni yeni eserler ve projeler kapsamında ilçeye yeni millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Antalya Kepez'de 411 esnaf, 6 aylık kiradan muaf!

Antalya'da Kepez Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle 411 esnafı 6 aylık kiradan muaf tuttu...

TOKİ'den Antalya Kepez'e 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Beypazarı'nın yeni kaymakamlık binası yapıldı!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yeni kaymakamlık binasının yapımı bitirildi.

Antalya Kepez'e yeni okullar geliyor!

Antalya Kepez ilçesine yeni okullar inşa ediliyor. Kepez ilçesinde muhtarlar mahallelerinin eğitim alanındaki yatırım ihtiyaçlarını anlattı. Başkan Tütüncü “Yeni okullar geliyor” dedi...

Kepez'de hurdacılar için toplu iş yeri inşa ediyor!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, ziyarette Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Sefa ve esnaf ile yeni toplu iş yerinin yapım sürecini konuştu.

Kepez'de mülkiyet sorunu çözülüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bugüne kadar 40 binden fazla tapu tahsisi yaptık. Yeni dönemde şehrin yenilenmesiyle ilgili ülke çapında ses getirecek vizyon projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Kepez'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ün düzenlediği kahvaltıda sanayi esnafıyla biraraya geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 300’e yakın yeni dükkânın yapılmasının önünü açtıklarını dile getirdi. 

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut projesi için anlaşma sağlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Güneş Mahallesi’nde yeni bir Antalya inşa edilecek. Büyükşehir’in ‘Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi’nde 207 hak sahibinin tamamıyla anlaşma sağlandı. 

Antalya Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Namık Kemal Bulvarı'nda bulunan Antalya Kepez Kaymakamlığı, Sakarya Bulvarı'nda inşaatı tamamlanan yeni hükümet konağına taşındı. Kaymakamlık, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Kepez Kaymakamlığı yeni hizmet binası Haberi

Kepez Kaymakamlığı yeni hizmet binası

Vali Münir Karaloğlu, Barış Mahallesi Sakarya Bulvarı’nda yer alan Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre vatandaşlarla da sohbet eden Karaloğlu, Kepez’in Antalya’nın en çok göç alan ilçesi olduğuna dikkat çekerek vatandaşa sunulan hizmet kalitesinin ve hızının aksatılmaması gerektiğini vurguladı. Kepez’de çok önemli kentsel dönüşüm ve kültür sanat projelerinin yanı sıra iş dünyasına ilişkin çok önemli yatırımların olduğuna da değinen Vali Münir Karaloğlu, yeni kaymakamlık binasının ve kaymakamlığın tüm birimlerinin aynı binada hizmet vermesinin Kepez’in gelişmesine katkı sunacağını dile getirdi. 

İncelemelerin ardından Kepez Kaymakam’ı Hamdullah Suphi Özgödek’i makamında ziyaret eden Karaloğlu, yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde...