03 / 05 / 2024

Kepez okul projeleri

Kepez okul projeleri

Kepez'de kaymakam, milletvekili, belediye başkanı, milli eğitim müdürü ve muhtarlar bir araya geldiler. Yapılan toplantıda bölgedeki okul talebi değerlendirildi. 

Kepez'e 8 yılda 100 okul yapılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e 8 yılda 100 okul yapılacağını açıkladı. Kepez'in eğitim şehri olacağına dikkat çeken Tütüncü okullar hakkında bilgi verdi.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

 Antalya Kepez'e modern okul müjdesi!

Kayseri Talas Belediyesi, Kepez'e 24 derslikli ortaokul inşa etmek için kolları sıvadı. 

TOKİ'den Antalya Kepez'e 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Kepez'de mülkiyet sorunu çözülüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bugüne kadar 40 binden fazla tapu tahsisi yaptık. Yeni dönemde şehrin yenilenmesiyle ilgili ülke çapında ses getirecek vizyon projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Kepez’de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Kepez'e yeni okul müjdesi!

Kepez'de kaymakam, milletvekili, belediye başkanı, milli eğitim müdürü ve muhtarlar bir araya geldiler. Yapılan toplantıda bölgedeki okul talebi değerlendirildi. 

Kepez'e 8 yılda 100 okul yapılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e 8 yılda 100 okul yapılacağını açıkladı. Kepez'in eğitim şehri olacağına dikkat çeken Tütüncü okullar hakkında bilgi verdi.

Kepez Santral kentsel dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm alanında inşaat çalışmaları başladı

Kepez okul projeleri Haberi

Kepez okul projeleri

Kepez'de kaymakam, milletvekili, belediye başkanı, milli eğitim müdürü ve muhtarlar bir araya geldiler.  Yaklaşık 3,5 saat gerçekleşen toplantıda mahallelerin okul talebi değerledirildi. Toplantı sonucunda yeni okulların yapılacağı müjdesi verildi. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ev sahipliğinde belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ile Kepez ilçesindeki 66 mahalle muhtarının tamamına yakını katılım gösterdiler. 

8 yılda 80 okul
Toplantıda açılış konuşması yapan Başkan Hakan Tütüncü, son 8 yılda Kepez’e 80’den fazla okul inşa edildiğini açıkladı. 

“Okullar arazilerinin sorunlarını çözdük”
Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse toplantıda şunları dile getirdi; “Hükümetimiz, iktidara geldiği günden itibaren bütçeden önemli bir...