06 / 08 / 2024

Kepez referandum sonucu

Kepez referandum sonucu

Kepez Belediyesi'nin 5 mahallenin kentsel dönüşüme yönelik imar planı önerisi için yapılan referandumda, yüzde 72 evet sonucu çıktı.

İşte Keçiören Cumhuriyet Kulesi referandum sonucu!

2003 yılında temeli atılan ve inşaat çalışmaları 144'üncü metrede yatım kalan Keçiören'deki Cumhuriyet Kulesi için cumartesi günü yapılan halk oylaması ve anketin sonucu belli oldu...

Referandum sonucu gayrimenkul yatırımcısını harekete geçirecek!

Türkiye’de referandum süreci sonuçlandı. Yasin Tatlıdil, “Ülkemizin ekonomik yapısına güvenimiz tam. Mevcut sonuçlar ışığında, referandum sonuçlarını bekleyen yatırımcıların da harekete geçeceğine ve sektörde hareketlenme olacağına inanıyorum” dedi.

Mehmet Gür: Yeni sistemde Türkiye büyüyecek!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, 16 Nisan referandum sonucu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte Gür'ün değerlendirmesi..

Antalya Kepez'deki referandum müteahhitleri sevindirdi!

Kepez’de 5 mahalle için düzenlenen kentsel dönüşüme yönelik referandumdan çıkan sonuç müteahhitleri memnun etti. KEMDER Başkanı Akbıyık, yeni imar planı önerisinin hem Kepez için hem de Antalya için sevindirici olduğunu söyledi.

Kepez'de kentsel dönüşüm için referandum yapıldı!

Kepez Belediyesinin hazırladığı kentsel dönüşüm planı için 5 Mahallede referandum gerçekleştirildiği bildirildi.

Antalya Kepez'de öneri imar planı anlatıldı!

Kepez Belediyesi’nin, ‘Karar da tercin de sizin’ sloganıyla katılımcı bir anlayışla, 5 mahalle için hazırladığı ve kentsel dönüşüme imkan sağlayacak öneri plan için 4 Aralık’ta referandum yapılacak.

Kepez Belediyesi, kentsel dönüşümü anlatıyor!

KEPEZ Belediyesi'nin 5 mahalledeki imar planı revizyonunun kabulü için yapılacak referandum öncesinde, ekipler mahalle mahalle gezerek tanıtım yapıyor.

Kepez'e 50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün gayretleri ile arazilerin mülkiyet ve imar problemlerini çözmesi sonucu ilçeye kazandırılan iki dev sağlık yatırımı yakında Antalya’nın hizmetinde olacak.

Biga Yeniceköy'ün geçici imar planı doğalgaz firmasına gönderildi!

Yeniceköy Mahallesi Halk Meclisi, ‘Çaylar Başkandan’ sloganıyla Karadayı Kıraathanesi’nde toplandı. Çavuşköy ile birlikte referandum sonucu Biga’ya dahil olan Yeniceköy Mahallesinde gerçekleşen Halk Meclisine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm için referandum yapılacak!

Kepez Belediyesi tarafından 'Yeni Emek Mahallesi'nde hazırlanan kentsel dönüşüm projesi için 18 Ekim tarihinde referandum yapacak.

Kepez Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

TOKİ eliyle Antalya`nın Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira olan Kepez Devlet Hastanesi’nin karkasının ve iç tefrişatının yüzde 55’i tamamlandı. Hastane 29 Ekim 2015'te açılacak...

Antalya Kepez Konutları'nda yangın çıktı!

Kepez'de açık unutulan elektrikli sobadan çıkan yangın, evi kül etti. Yangın anında evde kimsenin olmaması faciayı önledi. Yangın, dün sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan TOKİ Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi.

Antalya Kepez, Başköy Mahallesi'ne 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı!

Antalya İli, Kepez İlçesi, Başköy Mahallesindeki bölge, Antalya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı ilan edildi. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Kepez referandum sonucu Haberi

Kepez referandum sonucu

Kepez Belediyesi'nin 5 mahallenin kentsel dönüşüme yönelik imar planı önerisi için yapılan referandumda, yüzde 72 evet sonucu çıktı.


Kepez Belediyesi'nin Masa Dağı eteklerindeki 5 mahallenin modernleşmesi için hazırladığı kentsel dönüşüme yönelik imar planı önerisine, yüzde 72 oranında evet oyu çıktı. Çeşitli mülkiyet hakları sunulan Barış, Çankaya, Esentepe, Kazım Karabekir ve Yavuz Selim mahallelerindeki yaklaşık 6 bin hak sahibi, muhtarlıklarında kurulan sandıklarda oyunu kullandı. İlçe Seçim Kurulu'nun bilgisi dahilinde düzenlenen referanduma katılanların listesi numarataj ile tapu kayıt örneklerinden tespit edildi. İmar planı kapsamındaki hak sahipleri, nüfus cüzdanı beyanı ve imza karşılığında oylarını kullandı.


Demokratik ortamda gerçekleşti

Geçen yıl Yeni Emek Mahallesi'nde gerçekleşen referandumla, birlikte yönetişim örneği olarak bu kez daha kapsamlı bir boyutta gerçekleşti. Kepezlilerin demokratik bir ortamda barış içinde referanduma gittiğini belirten...