11 / 05 / 2024

kepez spor sahaları

kepez spor sahaları

Kepez Belediyesi’nin 8 mahalleye kazandıracağı semt spor sahalarının ilkinin yapımı Ayanoğlu Mahallesi’nde başladı. Tesislerin yapımının bu yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Sincan Ova Çayı yeniden inşa edilecek!

Sincan Belediyesi, doğal güzellikleriyle bilinen Ova Çayı'nı ilçe turizmine kazandırmak için çalışmalara başladı. Ova Çayı etrafına yürüyüş yolları, restoranlar, spor sahaları, mesire, konser ve festival alanları inşa edilecek.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Zeytin sahaları yatırıma açılmayacak!

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu toplandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Özlü, zeytin sahalarının yatırıma açılmayacağını açıkladı.

Kayseri Büyükşehir'den yeni spor tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi amatör spora hem malzeme desteği hem de tesis desteği sağlıyor. Argıncık’taki amatör spor sahalarının yanına Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan tesisin temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Kayseri Kepez'e spor tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kepez’deki spor tesisinin tanıtımına katıldı, Çelik gençlerin daha iyi eğitim görmeleri için 2017 yılında da yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne spor sahası ve sosyal alan geliyor!

Kepez Belediyesi tarafından Ünsal Mahallesi'ne semt spor inşa edilmesi için çalışma başlatıldı.Başkanı Hakan Tütüncü, "Ünsal Mahallesi, bu yıl içerisinde güzel bir semt spor kompleksine kavuşacak" dedi.

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

Sakarya'ya yeni spor yatırımları geliyor!

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu heyeti ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Amatör spora desteğimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek. İnşallah yeni yılda da yeni sahalar inşa edeceğiz." dedi

Kepez'de 5 mahalleye semt spor sahası!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl 5 mahalleye semt spor sahası kazandırdıklarını, 2017 yılında 5 ayrı tesis daha yapmak istediklerini söyledi.

İzmir Ödemiş'e yeni halı sahalar yapılıyor!

Spor Toto Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Ödemiş’e halı sahalar yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde protokolü imzalanan iki yeni ortak kullanımlı halı saha için yerinde incelemeler yapıldı.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi!

Sosyal tesislerin, spor sahalarının ve ortak kullanım alanlarının yer aldığı Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi.

kepez spor sahaları Haberi

kepez spor sahaları

Kepez Belediye’si Ayanoğlu, Habibler, Mehmet Akif Ersoy, Gazi, Kültür, Fatih, Odabaşı ve Kızıllı mahallelerine semt spor sahaları kazandırıyor. Semt spor sahalarında inşasına başlanılan ilk yer Ayanoğlu Mahallesi oldu. Tesis, 8 dönümlük alana yapılıyor. Diğer mahallelerdeki semt spor sahalarının yapımına önümüzdeki günlerde başlanılacak.

Arsa büyüklüğüne göre 5 tane semt spor tesisinde sentetik çim futbol sahası olacak. 8 semt spor tesisinin tamamında ise basketbol, voleybol sahaları, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru ve açık hava spor aletleri bulunacak. Çimlendirilecek olan ve çeşitli ağaçların da dikileceği tesislerde oturma alanları da yer alacak. Kepez belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün seçim vaadi olan semt spor sahası yatırımıyla ilçenin dört bir yanında, her kesim sporla buluşturulacak. Tesislerin yapımının bu yıl içerisinde tamamlanması...