05 / 05 / 2024

kepez temalı park sayısı

kepez temalı park sayısı

Tek Sarnıç Parkı’nın temeli atıldı. Park, Kepez’deki 6’ncı temalı park olarak ilçe halkının hizmetinde olacak

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Antalya Kepez-Santral projesinde kura heyecanı başladı!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, içinden geçen raylı sistem hattı, akıllı şehircilik sistemleri, eğitim, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel tesis alanları ve bünyesindeki 260 dönümlük parkıyla Antalya’nın değerine değer katacak.

Menderes Türel: Lara Temalı Park alanına talibiz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Lara’da hukuki süreci devam eden 3 bin dönümlük bir temalı park alanı bulunuyor. Mimarlar Odamızın belediye alsın önerisi var. Hukuki süreci sonuçlanırsa biz de almaya hazırız” diye konuştu.

Sakarya Adapark hizmete açıldı!

Adapazarı Belediyesi Temalı Park projelerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Şeker Mahallesi’nde hayata geçirilen Adapark hizmete açıldı.

Kepez Habibler'e park geliyor!

KEPEZ Belediyesi tarafından Habibler Mahallesi'ne park yapımı için çalışma başlatıldı. Park içerisinde pergoleler, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar bulunacak.

Antalya Kepez'e 27 yeni park!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2016 yılı içinde 27 yeni park üretti, var olan 3 parkı da modernizasyonunu tamamladı.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Forum İstanbul'daki dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı!

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

Ahmet Edip Uğur'dan mimarlık temalı park müjdesi!

Bandırma'ya çok önem verdiklerini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Bandırma'da Türkiye'nin hatta dünyanın ilk mimarlık temalı parkını hayata geçirmeyi planlıyoruz. TOKİ'den eski kışlaların olduğu yeri alacağız." dedi

Bandırma'ya dünyanın ilk mimarlık temalı parkı yapılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma ilçesine Dünya ve Türkiye’nin ilk mimarlık temalı parkını yapmak istediklerini belirtti.

Kepez Tek Sarnıç Park'ının temeli atıldı!

Tek Sarnıç Parkı’nın temeli atıldı. Park, Kepez’deki 6’ncı temalı park olarak ilçe halkının hizmetinde olacak

kepez temalı park sayısı Haberi

kepez temalı park sayısı

Kepez Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı 6'ncı temalı park olan Tek Sarnıç Parkı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Tek Sarnıç Parkı ile birlikte 7 yılda 2.5 milyon metrekarelik yeni yeşil alan kazandırdıklarını söyledi. Avni Tolunay Mahallesi'nde mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğüne ait olan 64 dönümlük Tek Sarnıç Mesire Alanı içine 3 dönümlük masal parkı gibi birçok işlevsellik kazandırılarak, yenilenecek. Park, 3.5 milyon lira maliyetle 2017 yaz aylarında tamamlanacak.


YENİ KAHRAMANLAR

Kepez Kent Orman, Park Orman, Dokuma Parkı, Seyir Terası ve Macera Parkı'ndan sonra hizmete girecek olan yeni yeşil alanda, 1135 metre yürüyüş yolu, 615 metre bisiklet yolu, serbest piknik alanları, restoran ve çeşitli aktiviteler yer alacak. Ailecek keyifli vakit geçirelecek alandaki en önemli sorun olan kot farkı da, düzeltilecek. Kepez'in...