09 / 05 / 2024

kepez zeytin tarlası

kepez zeytin tarlası

Antalya 16. İcra Dairesi Antalya Kepez'de 1 milyon 390 bin liraya zeytin tarlası satıyor...

Milas Belediyesi 74 adet zeytin tarlasını satışa çıkardı!

Milas Belediyesi, kırsal mahallelerde Büyükşehir Yasası’yla mülkiyeti kendisine geçen 74 adet zeytinliği satışa çıkardı. Satışlardan yaklaşık 1 milyon 500 bin lira gelir bekleniyor.

İlk zeytin ihtisas OSB'si Akhisar'da kuruldu!

Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu. 13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı.

Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'si kuruldu!

13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu.

Türkiye'nin ilk zeytin ihtisas OSB'si kuruldu!

13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı. Tanıtım toplantısı yapılan OSB için talepler alınmaya başlandı.

Torunlar GYO Kepez arsa değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Antalya Kepez İlçesinde bulunan parsellere ilişkin 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Reysaş GYO Antalya Kepez değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Antalya Kepez değerleme raporunu yayınladı.

Kepez Dokuma İplik Fabrikası ne olacak?

ÖİB'nin Kepez Belediyesi'ne devrettiği Dokuma İplik Fabrikası alanının ne olacağına Antalyalılar karar verecek. Başkan Tütüncü, 'AVM yapmayacağız. Otel yok. Rezidans yok. Toplu konut yok' dedi.

Kepez planlı büyüyecek!

Takış Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yukarı mahallelere haftalık yaptığı ziyaretler kapsamında Kepez'de, " 4,5 yıl içinde inşallah Kepez çok farklı bir görünüme kavuşacak" dedi.

Kepez'de satış memurluğundan 1.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya 4. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Kepez Sütçüler Mahallesi'nde yer alan arsa nitelikli oyun alanını 5 Şubat 2015 tarihinde saat 15.00 ile 15.10 arasında ihaleye çıkarıyor.

Hakan Tütüncü'den Kepez'e yeni yıl müjdesi!

Hakan Tütüncü'den Kepez'e yeni yıl müjdesi geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sağlık Bakanlığı'nın Göçerler Mahallesi'ne yapılacak olan 1000 yataklı Antalya Bölg Hastanesi'ni 2015 yılı yatırım programına aldığını bildirdi.

Kepez'de kentsel yenileme projesine başlanıyor!

Antalya'nın Kepez İlçesi'nde 132 hektar alanı kapsayan İki mahalle Bakanlar Kurulu Kararıyla 'riskli alan' ilan edildi. Kepezaltı ve Santral mahallelerinde bu kapsamda, Büyükşehlr'in uygulayacağı kentsel yenilenme projesi de tamamlandı.

Antalya Kepez Devlet Hastanesi 29 Ekim'de açılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada 350 yataklı devlet hastanesinin yapımının 29 Ekim 2015 'te tamamlanarak, bir Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak Antalya'ya kazandırılacağını söyledi

Kepez'de 2B tarihe karıştı!

Kepez ilçesinde 19 mahallede 32 yıla yakın yaşanan "orman vasfını kaybetmiş hazine arazileri" olarak adlandırılan 2B problemi, 2009'da çıkarılanı yasa ile tarihe karışırken, tapu probleminin bitmesinde önemli bir aşamaya gelindiği belirtildi

kepez zeytin tarlası Haberi

kepez zeytin tarlası

Antalya 16. İcra Dairesi Antalya Kepez'de 1 milyon 390 bin liraya zeytin tarlası satıyor. 30 Temmuz 2013 günü satışının yapılacağı tarlanın satışı saat 15.00'de gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için