17 / 06 / 2024

Kepezde şefkat ve huzurevi inşaat çalışmaları sürüyor

Kepezde şefkat ve huzurevi inşaat çalışmaları sürüyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, önümüzdeki aylarda hizmete girecek olan şefkat ve huzurevinde incelemelerde bulundu. Tütüncü, yüklenici firmanın yetkililerinden, tesisin yapımında gelinen son durumla ilgili bilgi aldı.

Cizre ve Silopi'de imar çalışmaları yeniden başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, terörden temizlenen illerde terör örgütü PKK'nın mağdur ettiği insanlar için artık devletin şefkat kollarını açacağı zamanın geldiğini kaydetti.

Kepez Şefkat ve Huzurevi yılbaşında açılıyor!

Kepez Belediyesi'nin yaptırdığı 50 yataklı şefkat ve huzurevi, yılbaşında hizmete giriyor. Kütükçü Mahallesi'nde yapılan huzurevi inşaatı tamamlandı.

Antalya Kepez Huzur Evi yıl sonunda açılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaşlılara kalıcı ve geçici barınma hizmeti verecek olan şefkat ve huzur evini yıl sonunda hizmete açacaklarını söyledi.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi Projesi sona yaklaştı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün seçim vaadi olan 70 projeden biri olan şefkat ve huzurevi projesinde sona yaklaşılıyor. Peki projede son durum ne?

Geoproje Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geoproje Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ozan Bilal ve Emre Erbak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Şefkat Sokak'ta kuruldu.

Kepez'de şefkat ve huzurevi inşaat çalışmaları sürüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, önümüzdeki aylarda hizmete girecek olan şefkat ve huzurevinde incelemelerde bulundu. Tütüncü, yüklenici firmanın yetkililerinden, tesisin yapımında gelinen son durumla ilgili bilgi aldı.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi inşaatında son durum!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmete girecek olan şefkat ve huzurevinde incelemelerde bulundu. Tütüncü, sosyal sorumluluk mantığı ile yaptıkları tesisin, bir takım sosyal çalışmalarla bakıma muhtaç yaşlılara iyi bir yuva olacağını kaydetti.

Kepez Şefkat ve Huzurevi inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Antalya'nın Kütükçü Mahallesi'nde 24 Nisan'da temeli atılan Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi'nin ince işçiliğinde yüzde 60'lar seviyesine gelindi.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi inşaatında sona gelindi!

Kepez Belediyesi’nin mimarisiyle ve vereceği hizmetle Antalya’nın Darülaceze’si olacak şefkat ve huzur evi projesinin yapımında sona gelindi.

Kepez'e iki yatırım daha geliyor!

Kepez Belediyesi, bu yıl içerisinde yapımlarını başlattığı merkez camii, şefkat ve huzur evi ile semt spor sahası yatırımlarından sonra ilçeye iki önemli proje daha kazandırıyor.

Kepez Şefkat ve Huzurevi inşaatı tamamlanıyor!

Kepez Belediyesi’nin, mimarisi darülaceze’den esinlenerek hazırladığı Şefkat ve Huzurevi’nin karkas inşasının yüzde 60’lık kısmı tamamlandı.

Okmeydanı Darülaceze parkı turizm ve özel sağlık alanı olacak!

Şişli, Okmeydanı’nda kurulan ve bugüne kadar 30 bini çocuk olmak üzere toplam 72 bin kişiye şefkat yuvası olan Darülaceze Başkanlığı’nın bahçesi turizm ve özel sağlık alanı olarak planlandı.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi'nin temeli atıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli atıldı. Kepez’in Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kepezde şefkat ve huzurevi inşaat çalışmaları sürüyor Haberi

Kepezde şefkat ve huzurevi inşaat çalışmaları sürüyor

Tütüncü, sosyal sorumluluk mantığı ile yaptıkları tesisin, bir takım sosyal çalışmalarla bakıma muhtaç yaşlılara iyi bir yuva olacağını kaydetti. Mimarisi İstanbul'daki tarihi Darülaceze'den esinlenerek hazırlanan şefkat ve huzur evi, Kütükçü Mahallesi'nde 2 bin 400 mekrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor. Yaşlılara bir vefa hizmeti olan tesis, Darülaceze'nin bugüne uyarlanmış, modern bir hali olacak. Modern mimari ile klasik Türk mimarisin harmanlandığı tesis, emsallerinden farklı olarak tek katlı yapılıyor. 


MANEVİ EVLATLARI OLACAK 

Yaşlılara, çok katlı, sıkışık, bunaltıcı yapılar yerine tek katlı, iç bahçesinde dinlenme yerlerinin, yürüyüş parkurlarının, pasif sporların yapılacağı alanların ve sohbet kamelyalarının olduğu huzurlu bir mekânda hizmet verilecek. Kepez Belediyesi, barınma ve temel yaşam ihtiyaçlarını karşılayacağı yaşlıların sosyal hayata katılmalarını sağlamak için de tesiste çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Bu etkinliklerden biri olan 'manevi...