06 / 05 / 2024

Kerem Göğüş dolandırıldı mı

Kerem Göğüş dolandırıldı mı

İş adamı Kerem Göğüş’ü dolandırmak istediği iddia edilen bir kişi ile ortak hareket eden iki kardeşin Göğüş’ü ölümle tehdit ettikleri iddiası yargıya taşındı.

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Kripto para dünyası darmadağın! 100 binden fazla kişi dolandırıldı!

Son zamanlarda artan kripto para dolandırıcılığına biri daha eklendi. Avrupa'da kripto para dolandırıcılığıyla 2 milyar 400 milyon eurodan fazla kazanç sağlayan bir şebeke, 8 ülkenin ortak operasyonuyla çökertildi. Şebekenin birçok Avrupa ülkesinden 100 binden fazla kişiyi dolandırdığı açıklandı.

Daire almak için 100 bin lira peşin verdiler ama dolandırıldıklarını 3 yıl sonra anladılar

Gaziantep'in Beylerbeyi ve Yeditepe mahallelerinde konut inşa eden bir firma vatandaşların peşinatlarını almasına rağmen aradan geçen sürede hak sahiplerine dairelerini teslim etmedi. Vatandaş dolandırıcılığı 3 yıl sonra anladı.

Bodrum'da konut dolandırıcılığı! 388 bin TL'si buhar oldu!

Bodrum'da konut almak isteyen vatandaşlar dolandırıldığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilişkisi tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Şarkıcı Ebru Elver ev kiralarken dolandırıldı! Altı ayılık kirayı peşin ödedi!

Kadıköy Moda'da kiraladığı evin 6 aylık ödemesini peşin yapan şarkıcı Ebru Elver, dolandırıldı. Şarkıcı Elver, kiraladığı daireye gittiğinde kapıyı başkasının açmasıyla şoke oldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Konut kredisi almak isterken dolandırıldı!

Bakırköy'de 56 yaşındaki emekli Hınkaper Marik  konut kredisi almak isterken dolandırıldı. 

Konut fiyatları katlandı, dolandırıcılıklar arttı!

Konut fiyatları artınca, dolandırıcılıklar da çoğaldı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, internet üzerinden hayali ilanlarla vatandaşların dolandırıldığını dile getirdi.

Bursa'da topraktan ev satın alan kişi dolandırıldı!

Bursa'da bir kişi, inşaat firmasından alacağı 65 bin Türk Lirası'nın tahsil edileceği bahanesiyle 3 bin TL dolandırıldığını belirterek polise şikayete bulundu.

Ev almak isterken dolandırıldılar!

Bursa'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar müteahhide 100 ila 150 bin TL arasında ödeme yapan 20 kişi dolandırıldıklarını öne sürerek mahkemeye başvurdu. 

Restoran açmak için evini satan Asuman Dabak dolandırıldı!

Tavuk restoranı açmak için Cihangir'deki evini satmak isteyen Asuman Dabak 2.5 milyon lira değerinde dolandırıldığını söyledi. 

Kerem Göğüş dolandırıldı mı Haberi

Kerem Göğüş dolandırıldı mı

Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat şirketinin sahibi Kerem Göğüş’ü, ölümle tehdit etmekle suçlanan Murat ve Suat K. kardeşler hakkında açılan dava İstanbul 81. Asliye Ceza  Mahkemesinde görülüyor. Davanın bir sonraki duruşması mayıs ayı başında. Mahkeme, bir önceki duruşmada ‘hakaret ve tehdit’ suçlaması ile yargılanan iki kardeşin gelecek duruşmada hazır edilmelerini istedi.


10 DAİRE ALDI ÖDEMEYİ YAPMADI

Dava dosyasından edinilen bilgilere göre, Sakarya’da yaşayan F.K. 2 yıl önce Göğüş Yapı’dan 10 daire satın aldı. Taraflar satış sözleşmesini imza altına aldı. F.K. ödemeleri, çek, senet ve barter çekleri ile yapacağını belirtti. Ancak verilen çekler karşılıksız çıktı, senetler ödenmedi, barter çeki ise kullanılamadı. Üstelik Göğüş Yapı tarafı barter çekleri için A. barter firmasına 135 bin TL de komisyon ödemesi yaptı. Göğüş Yapı, F.K.’nın ödeme...