22 / 07 / 2024

kerem göğüş samsun panel

kerem göğüş samsun panel

Gögüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Gögüş, 19 Mayıs Üniversitesi Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen panele katılmak üzere bugün Samsun'a geliyor. Göğüş, üniversite öğrencilerine başarının hikayesini anlatacak..

Samsun 4 büyüklüğünde sallandı, Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Kıyılar denize doğru ilerliyor!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Samsun açıklarında yaşanan depremi X sosyal medya hesabından değerlendirdi. İşte Görür'ün o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli?

Ülke genelinde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren Sedimega İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Kerem Güney Avcı, kentsel dönüşümde olması gerekenleri anlattı. 

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projelerini açıkladı.

Sağlıklı evlere talep artıyor!

Koronavirüs salgını sonrasında konut tercihleri bir hayli değişti. Fiziksel koşulların insanların temel önceliği haline geldiğini söyleyen Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu belirtti.

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Kerem Güney Avcı: Yatay mimari geleceğin yapı trendi!

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı açıklamada, yatay mimarinin geleceğin yapı trendi olacağını söyledi.

Yatay mimari geleceğin trendi olacak!

Son yıllarda meydana gelen şiddetli depremler ve koronavirüs salgını yapay mimariye olan talebi arttı. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yatay mimarinin geleceğin trendi olacağını belirtti. 

kerem göğüş samsun panel Haberi

kerem göğüş samsun panel

Gögüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Gögüş, 19 Mayıs Üniversitesi Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen panele katılmak üzere bugün Samsun'a geliyor. 


19 Mayıs Üniversitesi Gençlik Kulübü 2013'yılının panelini Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş'ü ağırlayarak gerçekleştiriyor. 9 Ekim Çarşamba (bugün) 19 Mayıs Üniversitesi Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen panel Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda saat 12.15'de başlayacak. 


Söyleşide, iş adamı Kerem Göğüş, "Başarının hikayesini" üniversite öğrencileriyle paylaşacak. Panel sonunda yapılacak soru-cevap bölümünde ise işadamı Kerem Göğüş,üniversite öğrencilerinin kendisine yöneltecekleri sorularını da yanıtlayacak. 


Her zaman yaptığı işte "ilk ve en kaliteli -olma" amacını belirlemiş olan Kerem Göğüş, «Türkiye'nin ilk "merkez residence" projesini '2008 yılında geliştirerek Trend Residence sistemini hayata geçirdi. İstanbul'un en değerli lokasyonlarında 6 residence projesi geliştirdi. 

Üstün mimari ve mühendislik tekne ojisiyle inşa edilen...