29 / 04 / 2024

Kerem Şengezer kim

Kerem Şengezer kim

Mimar Kerem Şengezer kimdir? Mimar Kerem Şengezer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kerem Şengezer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Kerem Şengezer...

Kerem Şengezer kimdir?

Mimar Kerem Şengezer kimdir? Mimar Kerem Şengezer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kerem Şengezer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Kerem Şengezer...

Kerem ve Elif Gönlüm evlerinin kapısını Instyle Home’a açtı!

Galatasaylı basketçi Kerem Gönlüm ile eşi Elif Gönlüm, İstinye sırtlarındaki 4 katlı, 600 metrekarelik villalarının kapısını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Elif Gönlüm "Çocuklardan sonra Ulus'taki evimize sığamadık" dedi...

Kerem Gönlüm İstinye’deki villalarının kapısını InStyle Home’a açtı!

Milli basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi Elif, oğulları Kerem Can ve Kerem Alp ile yaşadığı İstinye’deki villalarının kapısını InStyle Home’a açtı. Rahat ve huzurlu bir ev yaratmışlar.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Kerem Göğüş Wilma Elles'e doğum günü partisi düzenledi!

2 yıldır birlikte olduğu inşaatçı sevgilisi Kerem Göğüş, Wilma Elles'e Yeniköy'deki villalarının bahçesinde doğum günü partisi düzenledi.Kerem Göğüş geçen yıl da Wilma Elles’e doğum gününde 350 bin TL’lik bir daire armağan etmişti.

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Kerem Ersönmez kimdir?

Mimar Kerem Ersönmez kimdir? Mimar Kerem Ersönmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kerem Ersönmez, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Kerem Ersönmez..

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Kerem Şengezer kim Haberi

Kerem Şengezer kim

Kerem Şengezer kimdir?

Kerem Şengezer, 1971 Ankara doğumlu olup, İTÜ Mimarlık Bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisansını Florida Üniversitesi’nde İnşaat Yönetimi üzerine yaptı. 1996 yılında New Jersey’de Davis Homes adlı firmada proje koordinatörü olarak 1 yıl boyunca çalıştı. 


Çok lüks villaların restorasyonu ve yenilenmesinde aktif görev aldı. Türkiye’ye döndükten sonra iç mimarlık ve dekorasyon alanında hizmet veren Pro Arch adlı firmada çalışarak perakendecilik konusunda önemli markaların proje ve şantiye koordinatörlüğünü yaptı. 


1998 yılında kendi firması olan Dba Mimarlık’ı kurdu. Tasarım, uygulama ve koordinasyon yeteneğinin yanı sıra güçlü müşteri ilişkileri sayesinde şirketin aynı anda yürütülmekte olan projelerini başarıyla yönetmektedir.


İletişim bilgileri:

Adres: Balmumcu Barbaros Bulvari Gunaydin I Blok No:157 K:6 D:12 80700 Besiktaş / İSTANBUL

Tel : (+90) 212-213 07 50 / 213 08 84 

Faks :...