11 / 05 / 2024

Kerim Aksu kimdir

Kerim Aksu kimdir

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, yeşil alan konusunda hükümetten destek göremediklerini ifade etti. Aksu Belediye Meclisi’nde, imar eleştirileri üzerine “Bence şehirde bina yapmaya değil, yıkmaya ihtiyaç var." dedi.

Kerim Aksu kimdir?

CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Kerim Aksu kimdir? Kerim Aksu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Kerim Aksu kimdir? Kerim Aksu'nun biyografisi...

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

Mustafa Tutar kimdir?

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tutar kimdir? Mustafa Tutar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Tutar`ın biyografisi...

Taner Mirza Kimdir?

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Taner Mirza kimdir? Taner Mirza  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Taner Mirza`nın biyografisi...

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Sinan Aksu kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Sinan Aksu kimdir. Sinan Aksu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Deniz Aksu kimdir?

Deniz Aksu, Emlak Bank'ın genel müdürü oldu. Peki, Deniz Aksu kimdir? Deniz Aksu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Giresun Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Giresun Belediye Meclisi Şubat ayı 2. Toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında yapıldı. Belediye Meclisi, 2 Mart Perşembe günü saat 14:00’da toplanmak üzere sona erdi.

Giresun Gedikkaya Projesi'ne paraşüt alanı inşa ediliyor!

Giresun'dkai ‘’Gedikkaya Projesi’’ hızla ilerliyor. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun özel önem verdiği projeye yamaç paraşütü alanı ilave edilmesi için çalışma başlatıldı.

Giresun Meclisi'nde 10 madde İmar Komisyonu'na havale edildi!

Giresun Belediye Meclisi Ekim ayı 1. Toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında toplandı. Toplantıda 10 madde İmar Komisyonu'na havale edildi.

Giresun'un en büyük sorunu alt yapı!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ''Alt yapı entegre sorunları var. Mesela derin deşarj sistemi uygulanıyor. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Atık bertaraf tesisimizin alt yapı çalışmaları var. Giresun’da kanalizasyonu ve yağmur içme suyu hattı olmayan bir tane ev bırakmayacağız.''dedi.

Kerim Alain Bertrand kimdir?

Kerim Alain Bertrand, Doğuş Holding’in önemli bir teknoloji yatırımı olan REIDIN Türkiye’nin Ülke Müdürü olarak atandı. Peki, Kerim Alain Bertrand kimdir?

Giresun İnönü'de ulaşım çalışmaları devam ediyor!

İnönü Caddesi’nin en yoğun bölümünün bir yönünün asfaltlandığını kaydeden Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu karşı şeridin de asfalt dökümü için hazırlandığını söyledi.

Giresun İnönü caddesinde düzenleme çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi'nin 2016 yılı programında yer alan İnönü Caddesi düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu çalışmaları yerinde inceledi...

Kerim Aksu kimdir Haberi

Kerim Aksu kimdir

 Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bitişik nizam yapılaşmanın kenti bitirdiğini ifade etti. Aksu Belediye Meclisi’nde, imar eleştirileri üzerine  “Bence şehirde bina yapmaya değil, yıkmaya ihtiyaç var. Plana yönelik eleştiriler olması doğaldır. Doğum Hastanesi’nin taşınması gerçekleştiğinde o alan yeşil alan olarak ayrılabilir. Bunu birlikte başarabiliriz. Yeşil alanları kamusal alanlardan kazanabiliriz ama merkezi hükümetten bu yönde destek göremiyoruz” dedi.


BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Giresun Belediye Meclisi Aralık Ayı 1. Toplantısı Başkan Kerim Aksu Başkanlığında yapıldı. Belediye Meclisi tarafından 3 Eylül 2015 tarih ve 192 sayılı kararı ile imar komisyonuna havale edilen Giresun Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde kalan 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planları oy çokluğu ile kabul edildi.

Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Üyesi Leyla Bektaş Ayhan,...