04 / 05 / 2024

kerim aksu

kerim aksu

Osmaniye Mahallesi Camii etrafı tamamen yenileniyor. Mahalle sakinlerinin ve görevlilerin Belediye Başkanı Kerim Aksu’dan talep ettiği çalışmada son rötuşların yapıldığı açıklandı.

Giresun'da alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor!

Giresun Belediyesi şehir genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gaziler ve Erikliman Mahalleleri arası bağlantı yolu çalışmalarında sona gelindi.

Giresun GTB fındık deposu ve borsa binaları inşaatları incelendi!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Ticaret Borsası (GTB) tarafından uygulamaya konulan "Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsası" projesi inşaatında incelemede bulundu.

Giresun Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Giresun Belediye Meclisi Şubat ayı 2. Toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında yapıldı. Belediye Meclisi, 2 Mart Perşembe günü saat 14:00’da toplanmak üzere sona erdi.

Giresun Gedikkaya Projesi'ne paraşüt alanı inşa ediliyor!

Giresun'dkai ‘’Gedikkaya Projesi’’ hızla ilerliyor. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun özel önem verdiği projeye yamaç paraşütü alanı ilave edilmesi için çalışma başlatıldı.

Giresun Meclisi'nde 10 madde İmar Komisyonu'na havale edildi!

Giresun Belediye Meclisi Ekim ayı 1. Toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında toplandı. Toplantıda 10 madde İmar Komisyonu'na havale edildi.

Giresun'un en büyük sorunu alt yapı!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ''Alt yapı entegre sorunları var. Mesela derin deşarj sistemi uygulanıyor. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Atık bertaraf tesisimizin alt yapı çalışmaları var. Giresun’da kanalizasyonu ve yağmur içme suyu hattı olmayan bir tane ev bırakmayacağız.''dedi.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz'da!

Başvuruların 14 Haziran ile 15 Temmuz arasında kabul edileceği TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Projede 592 adet daire satışa sunulacak.

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru bedeli 2016!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek olan 592 konut kuralı satışa çıkyor. İşte, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru bedeli 2016...

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru 2016!

Ödeme planına göre 144 aya kadar vade imkanı sağlanan projede 592 adet daire yer alıyor. TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru 2016 işlemleri 14 Haziran'da başlayacak.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ kurası ne zaman?

Başvuru döneminin 14 Haziran Salı günü başladığı projede aylık taksitler 802 liradan başlıyor. Peki Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ kurası ne zaman?

2016 TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru işlemleri!

2016 TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru işlemleri 14 Haziran Salı günü başlıyor. Ödeme planına göre 144 aya kadar vade imkanı sağlanan projede kurası 21 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura yeri!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy bölgesinde TOKİ tarafından hayata geçirilen 592 konut satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura yeri....

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru!

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru işlemleri 14 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Fiyatların 153 bin 996 TL'den başladığı projede yüzde 10 indirim sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları başvuru tarihi!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde daireler kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları başvuru tarihi...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak. Yüzde 10 indirimin sağlandığı projede fiyatlar 153 bin 996 TL'den başlıyor.

kerim aksu Haberi

kerim aksu

Başkan Aksu’nun talimatıyla Acil Ekip tarafından başlanan çalışmalarda Osmaniye Camisinin çevre düzeni, musalla taşı, şadırvanı, oturma alanları, avlusu ve demir korkulukları yenileniyor. Yaklaşık 1.5 aydır devam eden çalışmalarda sona gelindiği, ay sonuna kadar çalışmaların tamamlanacağı kaydedildi.



Giresun Işık...