10 / 05 / 2024

Kerim Cin Colliers International Türkiye

Kerim Cin Colliers International Türkiye

Colliers International Türkiye Yönetici Ortağı Kerim Cin kimdir? Kerim Cin, Colliers International Türkiye’yi ne zaman kurdu? Kerim Cin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...

Ekonomist Kerim Rota ek döviz yaratmanın formülünü açıkladı. Bir yol daha var

Ekonomist Kerim Rota, ilave döviz yaratmanın farklı yollarının olduğunu açıkladı.

Ekonomist Kerim Rota'dan Merkez Bankası ve dolarla ilgili korkunç iddia

Eski Hazineci ve Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota, Merkez Bankası'nın dün 1.72 milyar dolar satış yaptığını ve bu politikaların felakete yol açacağını savundu.

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Kerim Gözalan vefat etti! 

Gözalan Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Gözalan hayatını kaybetti. Gözalan Group, taziye ilanı yayınladı. 

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Arsa ve arazi kurtları 'cin olmadan adam çarpmanın' peşinde!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Arsa ve arazi kurtları 'cin olmadan adam çarpmanın' peşinde" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 9 maddelik analizi...

Prof. Dr. Kerim Aydoğdu tüm mirasını öğrencilere bağışladı!

Prof. Dr. Kerim Aydoğdu,  sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımında yakalandığı elim hastalık sebebiyle tüm mirasını ihtiyaç sahibi öğrencilere bağışlayacağını duyurdu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Fuat Cin vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Fuat Cin vefat etti. Merhum Fuat Cin'in ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Ahmet Cin'den belediye ve hazine hisseleriyle ilgili iki müjde!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, belediye ve hazine hisseleriyle ilgili müjdeli haberi verdi. Belediye hisselerinin satış bedellerinde 2020 yılı için herhangi bir artış yapılmayacak.

Dursun Cin: 129 yeni noterlik kurulacak!

Türkiye Noterler Birliği Başkanı Cin, "Bakanlığımız, 129 yeni noterlik kurulmasına karar verdi. Bakanlık, bunu noterlik işlem sayılarındaki artışa göre belirliyor" diye konuştu.

Cin Test Değerlendirme Belgelendirme Gözetim ve Denetim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Cin Test Değerlendirme Belgelendirme Gözetim ve Denetim Merkezi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli Ulusoy Erdoğan tarafından kuruldu.

GYODER ve Colliers’ten Türkiye gayrimenkul piyasası raporu!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, uluslararası gayrimenkul hizmetleri şirketi Colliers iş birliği ile yabancı kurumsal yatırımcılara yönelik, ilk kez dünya gayrimenkul verilerinin karşılaştırıldığı kapsamlı bir rapor düzenledi. 

Kerim Cin Colliers International Türkiye Haberi

Kerim Cin Colliers International Türkiye

Kerim Cin kimdir?

Kerim Cin, Los Angeles, California’daki Loyola Marymount Üniversitesi Finans ve İşletme Bölümü mezunudur. 2000 yılı Ağustos ayında Denver, Colorado’da bulunan Amerikan Değerleme Enstitüsünde (American Appraisal Institute) gayrimenkul değerleme teknikleri üzerine verilen kurslardan sertifika kazanmıştır.


Kerim Cin, bugüne kadar, kiralanan ve satılan yaklaşık 300.000 m2 ofis, perakende ve sanayi alanı ile Colliers tarafından değerlemesi ya da analizi yapılan, ofis, perakende, konut, otel ve karma kullanım projeleri dahil olmak üzere 30 milyon m2’yi aşkın mülkle ilgili aracılık ve danışmanlık hizmetlerinde iş sahibi/aracı ya da iş sahibi/danışman olarak Colliers International adına Türkiye’de hizmet vermiştir.


1998 yılında kapılarını açan Resco Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri, Türkiye gayrimenkul piyasasına getirdiği yenilikçi yaklaşımı sayesinde kısa zamanda sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olmuştur.


2001 yılından beri Colliers...