27 / 04 / 2024

Kerim Cin kimdir?

Kerim Cin kimdir?

Colliers International Türkiye Yönetici Ortağı Kerim Cin kimdir? Kerim Cin, Colliers International Türkiye’yi ne zaman kurdu? Kerim Cin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...



Kerim Cin kimdir?

Kerim Cin, Los Angeles, California’daki Loyola Marymount Üniversitesi Finans ve İşletme Bölümü mezunudur. 2000 yılı Ağustos ayında Denver, Colorado’da bulunan Amerikan Değerleme Enstitüsünde (American Appraisal Institute) gayrimenkul değerleme teknikleri üzerine verilen kurslardan sertifika kazanmıştır.


Kerim Cin, bugüne kadar, kiralanan ve satılan yaklaşık 300.000 m2 ofis, perakende ve sanayi alanı ile Colliers tarafından değerlemesi ya da analizi yapılan, ofis, perakende, konut, otel ve karma kullanım projeleri dahil olmak üzere 30 milyon m2’yi aşkın mülkle ilgili aracılık ve danışmanlık hizmetlerinde iş sahibi/aracı ya da iş sahibi/danışman olarak Colliers International adına Türkiye’de hizmet vermiştir.


1998 yılında kapılarını açan Resco Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri, Türkiye gayrimenkul piyasasına getirdiği yenilikçi yaklaşımı sayesinde kısa zamanda sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olmuştur.


2001 yılından beri Colliers International Türkiye olarak faaliyet gösteren şirket, Türkiye genelinde müşterilerine gayrimenkul piyasasının tüm segmentlerine yönelik çeşitli hizmetler sunmanın yanı sıra gayrimenkulle ilgili tüm ticari kararlarda değerli piyasa bilgileri ve piyasa istihbaratı sağlamaktadır.


İçerdiği 6.600’ü aşkın kayıt ile Türkiye’de türünün en büyük kurumsal veri tabanına sahip bulunmakta. 


Colliers International Türkiye, temel amacı Türkiye’deki gayrimenkul hizmetlerinin kalite ve standardını yükseltmek olan GYODER (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) derneğine üyedir.


Kerim Cin, bugüne kadar kiralanan ve satılan yaklaşık 300.000 m2 ofis, perakende ve sanayi alanı ile Colliers tarafından değerlemesi ya da analizi yapılan, ofis, perakende, konut, otel ve karma kullanım projeleri dahil olmak üzere 30 milyon m2’yi aşkın mülkle ilgili aracılık ve danışmanlık hizmetlerinde iş sahibi / aracı ya da iş sahibi / danışman olarak Colliers International adına Türkiye’de hizmet vermiştir.


Ödüller:

Yakın zamanda şirkete verilen ödüllerden bazıları şunlardır:

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE LİDER

Three Logos Image


Firma, World Green Building Council ve Regenerative Network kurucu ortağı ve Urban Land Institute üyesi. Aynı 

zamanda dünya çapında onlarca ulusal yeşil bina konseyi üyesi olup birden çok konseyde danışmanlık desteği ve yönetim hizmeti sunmakta.


IAOP

Global Outsourcing 100: Dünyanın En İyi Taşeron Danışmanı, 2006-2012


The Lipsey Company

#2 - En Başarılı 25 Ticari Gayrimenkul Markası, 2010-2012


Gayrimenkul Yenilikçi Ödülü - Doug Frye, Başkan & CEO


James A. Graaskamp Gayriemenkul Merkezi, İşletme Bölümü, Wisconsin 



Geri Dön