11 / 05 / 2024

Kerim Musaoğlu

Kerim Musaoğlu

Musaoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerim Musaoğlu ve Abdulsamed Musaoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Maltepe'de kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Vem Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Vem Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Üsküdar'da Vedat Musaoğlu tarafından kuruldu.

Musaoğlu Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Kerim Musaoğlu ve Abdulsamed Musaoğlu ortaklığında kuruldu.

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Pamukkale'de müteahhit inşaatı devam eden okulu bırakıp kaçtı!

Depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılan Adil Mustafa Musaoğlu İlkokulu’nun yeniden yapılması için çalışmalara başlayan müteahhit, inşaatı yarım bırakıp kaçtı.

Artvega Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artvega Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kerim NUHOĞLU tarafından kuruldu.

Kerim Bertrand, REIDIN’in yeni CEO’su olarak atandı!

REIDIN’de üst düzey bir atama gerçekleşti. REIDIN Türkiye Ülke Müdürü Kerim Bertrand, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden sorumlu olarak REIDIN CEO’luğuna atandı.

Hasanoğlu İnşaat'ın acı günü! Niyazi Musaoğlu vefat etti!

Hasanoğlu İnşaat'ın İş Geliştirme Müdürü Cemal Musaoğlu'nun babası Niyazi Musaoğlu vefat etti. Cenaze ğle namazına müteakip Samsun Bafra Tabakhane Camii'nden kaldırılacak.

Musaoğlu Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Mühendislik Limited Şirketi Murat Musaoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İdes 34 İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdes 34 İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kerim İslamoğlu imzasıyla kuruldu.

Nuhoğlu Atayıl Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Atayıl Yapı Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Faruk Nuhoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde kuruldu.

Musaoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerim Musaoğlu ve Abdulsamed Musaoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Maltepe'de kuruldu.

Kerim Musaoğlu Haberi

Kerim Musaoğlu

Musaoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerim Musaoğlu ve Abdulsamed Musaoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Maltepe'de kuruldu. 


Musaoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak satmak.Kentsel dönüşüm projelerine girip her türlü anlaşmaları ve inşaatları yapmak. 2-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,...