30 / 04 / 2024

kerim rota

kerim rota

Eski Hazineci ve Ekonomist Kerim Rota, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın geçtiğimiz Cuma günü ne kadar dolar satış yaptığını açıkladı.

Ekonomist Kerim Rota'dan Merkez Bankası ve dolarla ilgili korkunç iddia

Eski Hazineci ve Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota, Merkez Bankası'nın dün 1.72 milyar dolar satış yaptığını ve bu politikaların felakete yol açacağını savundu.

Villa Rota Didim satışta! Yeni proje! 

Villa Rota Didim projesinde satışlar başladı. Projede toplam 42 adet villa bulunuyor. Peki Villa Rota Didim'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Villa Rota Didim projesi ile ilgili merak edilenler...

Konut tercihinde rota yeniden oluşturuldu! Bu iki bölgeye dikkat!

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artış sebebiyle satın alma ve kiralama bölgelerinde rota yeniden oluşturuldu. Trakya konut-arsa satın alma grafiğinde üstünlük sağlarken Karadeniz ve Ege Bölgesi'ne ilgi oldukça arttı.

Borsa İstanbul'da rota yeniden mi oluşturuluyor? Yatırımcıları neler bekliyor?

Borsa İstanbul'un izleyeceği süreç merakla araştırılıyor. Bu konuda, uzman isimlerden gelen açıklamalar da yakından takip ediliyor. Peki Borsa İstanbul'da rota yeniden mi oluşturuluyor?

Altında rota oluşturuldu! Altının 9 ay sonra geleceği rakam ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Altının ons fiyatı dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra rekora bir adım daha yaklaştı. Altında rota oluşturuldu! Altının 9 ay sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Altında rota yeniden mi oluşturuluyor? Altın 2 bin doları ne zaman aşacak? İşte uzmanların tahminleri…

ABD’de başlayan bankacılık krizinin ardından piyasalarda yaşanan panik havası ile birlikte altına olan talep arttı. Bankacılık krizinin başlangıcından bugüne geçen 11 günlük süreçte ons altın yüzde 8 oranında değer kazandı. Peki, önümüzdeki süreçte altın nasıl bir rota izleyecek?

Euro 10 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Rota resmen belli oldu! Elinde euro olanlar acil baksın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da merak ediyor.  Euro 10 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Rota resmen belli oldu! Elinde euro olanlar acil baksın

Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da araştırıyor. Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın..

Avrupa Merkez Bankası Başkanı kararını verdi! Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde Mart ayındaki faiz patikası için kararını verdi.  Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak...

Gram altın için yeni rota oluşturuldu! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Bakan bir daha baktı

Altın fiyatları ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın şahin tondaki açıklamalarından sonra altın fiyatları 9 ayın zirvesini gördü. Son günlerde düşüşe geçen altın için yeni rota oluşturuldu...

Euro için net rakam paylaşıldı! Rota oluşturuldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen baksın!

2022 yılının döviz şampiyonu olan euro kurunun  ne kadar olacağı belli oldu. Son günlerde yükselişe geçen euro için net rakam paylaşıldı! Rota oluşturuldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen baksın!

Gümüş için rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken, rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Gümüş için yeni rota belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları ''yükselecek mi yoksa düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi. Gümüş için yeni rota belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın!

A Rota İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Rota İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasret Selen tarafından kuruldu.

kerim rota Haberi

kerim rota

MERKEZ BANKASI 1,72 MİLYAR DOLAR SATIŞ YAPTI

Eski Hazineci ve Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın dün 1,72 milyar dolar satış yaptığını ve bunun sorumluları olarak TCMB Başkanı başta olmak üzere PPK üyeleri ve tüm ekonomi yönetiminin olduğunu ileri sürdü. Rota, bu politikaların ise sonunun felaket olduğunu söyledi.

POLİTİKA FAİZİ 14 SEVİYESİNDE TUTMUŞTU

İktidarın ekonomi politikası tartışmalara neden olmaya devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK) politika faizini yüzde 14 seviyesinde sabit tutmuştu.

ABD Merkez Bankası (FED) ise, 28 yılın en yüksek faiz artışını gerçekleştirdi ve politika faizini 75 baz puan artırarak yüzde 1,50-1,75 aralığına yükseltmişti. Alınan bu karardan dolayı piyasaların etkilenmesinin ardından dalgalı seyreden döviz kuru ve artan enflasyon vatandaşların tepkisine neden oldu. İktidar...