29 / 04 / 2024

Borsa İstanbul'da rota yeniden mi oluşturuluyor? Yatırımcıları neler bekliyor?

Borsa İstanbul'da rota yeniden mi oluşturuluyor? Yatırımcıları neler bekliyor?

Borsa İstanbul'un izleyeceği süreç merakla araştırılıyor. Bu konuda, uzman isimlerden gelen açıklamalar da yakından takip ediliyor. Peki Borsa İstanbul'da rota yeniden mi oluşturuluyor?



Geçen hafta, tamamlanan seçim süreci sonucunda, yasama ve yürütme erklerinin aynı elde toplanması ve yeni ekonomi yönetimiyle beraber politikaların da değişeceği beklentisi borsada bir rahatlama rallisine sebep oldu. 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Volkan Dükkancık, bugünkü köşesinde Borsa İstanbul'u ve piyasaları kaleme aldı. 

Volkan Dükkancık, 'Rota yeniden oluşturuluyor' başlıklı yazısında "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Uluslararası itibara sahip finans yönetimi, yatırım ve istihdam odaklı bir üretim ekonomisi tasarlıyoruz.” yönündeki açıklamasını, haftalardır dile getirdiğimiz ve artık kaçınılmaz gördüğümüz, ekonomi yönetimi ve politikalardaki olası bir değişiklik yönünde algılayarak geçen hafta başında portföylerdeki hisse ağırlığının yüzde 50’den yüzde 65’e çıkarmalısını önermiştik" ifadelerine yer verdi. 

Borsa İstanbul da rota yeniden mi oluşturuluyor? Yatırımcıları neler bekliyor?

Borsa İstanbul'da rota yeniden mi oluşturuluyor? Yatırımcıları neler bekliyor? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön