06 / 05 / 2024

Kerpe

Kerpe

Gerçekleştirdiği sahil düzenleme çalışmalarıyla Kocaeli ’nde Karadeniz kıyılarının cazibesini arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın faydalanabileceği Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve de Cebeci sahil şeridini de genişletiyor.

Alkan Yapı’dan Kerpe’ye Doğaköy Premium Evleri! 200 bin TL’ye!

Alkan Yapı’dan İstanbul’un yanı başındaki cennet Kerpe’de premium bir proje Doğaköy Premium Evleri. Projede fiyatlar 200 bin liradan başlıyor…

Kocaeli Kerpe SİT alanı ilan edildi!

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan  Kerpe beldesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı ilan edildi.

Kocaeli Kerpe Mesire Alanı yaza tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Kerpe’de mesire alanı oluşturuldu. İçerisinde 13 adet bungalovun bulunduğu mesire alanın tamamlanması için son çalışmalar yapılıyor

Miço koyu Kadınlar plajı açılıyor!

İbrahim Karaosmanoğlu, Altınkemer ve Cebeci’nin ardından mavi bayrağı hak eden Kerpe sahili ve Miço Koyun Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli’leri davet etti.

Kandıra'daki nazım imar planı değişikliği arsa fiyatlarını artıracak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun 1 yıl süren Kefken, Kerpe, Cebeci ve Bağırganlı sahillerini kapsayan imar planı bugün meclisten geçiyor. Projeyle birlikte Kandıra sahillerindeki arsaların değeri 3 kat artacak.

Kocaeli Kerpe’de 13 bungalov inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra Kerpe’ye içerisinde 13 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapımı projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Kerpe’deki bungalovlu mesire alanı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra Kerpe’ye, içerisinde 13 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapımı projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Kandıra Sarısu'ya sahil yolu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Sansu, Sarısu Kerpe, Sarısu Seyrek bağlantı yollan yapımı için ihale yapıldı.

Kandıra Sarısu’ya sahil yolu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Sarısu, Sarısu Kerpe, Sarısu Seyrek bağlantı yolları yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli Bungalovlu Mesire Alanı için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Kerpe’ye içerisinde 13 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapılması için çalışmalara başlandı.

Kerpe Miço Koyu'na kadınlara özel proje!

Darıca Bayramoğlu Plajı’nın kadınlara tahsis edilmesinin ardından, aynı özelliklerde ve etap etap yapılacak Kerpe Miço koyu da kadınların kullanımına açılacak, koy yeni bir yaşam alanı olacak...

Kerpe’ye bungalovlu mesire alanı yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Kerpe’ye içerisinde 13 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapılacak.

Alkan Yapı, Doğaköy Kerpe ve Alkanflora Kumcağız'ı tamamlıyor!

Alkan Yapı, Karadeniz'in en sakin koyları arasında yer alan Kerpe ve Kumcağız'da hayata geçirdiği Doğaköy Kerpe ve Alkanflora Kumcağız projelerinde yaşam haziranda başlayacak. İşte ayrıntılar...

Kerpe Haberi

Kerpe

Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci’de yapılan sahil düzenlemeleriyle bölge yaz aylarının vazgeçilmez mekânlar oldu. Büyükşehir Belediyesi Cebeci’de yapacağı ikinci etap çalışmasıyla sahili sosyal donatı alanlarıyla daha da renklendirecek.



35 BİN METREKARE ALAN


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Cebeci sahiline gerçekleştirilen ikinci etap sahil projesi 35 bin metrekare alanda gerçekleşecek, çalışmanın içerisinde pek çok aktivite alanı da yer alacak. Proje kapsamında 420 metrekare yürüyüş yolu ve aydınlatması yapılacak. Projenin kapsamında kayık çekçek yeri, 2 adet duş yeri, 2 adet wc , 2 adet soyunma kabini ve sulama sistemi bulunacak.


AKTİVİTE ALANLARI BULUNACAK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Cebeci 2.Etap sahil düzenleme projesi içerisinde pek çok aktivite alanı da yer alıyor. Proje kapsamında 1 adet plaj futbol...