03 / 05 / 2024

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 20 bin TL sermaye ile bugün Fatih İmamoğlu, Mustafa Fevzi Kervan ve Ömer Kervan imzasıyla kuruldu.

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emir Vaizoğlu ve Adnan Emrah Halimoğlu ortaklığında kuruldu.

Seka Architects Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Architects Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Oğuzcan Kara tarafından kuruldu.

Bkn Architects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bkn Architects Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kübra Nas tarafından kuruldu.

Viva Architects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Architects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Durul Kuşdemir ve Murat Ak ortaklığıyla kuruldu...

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 20 bin TL sermaye ile bugün Fatih İmamoğlu, Mustafa Fevzi Kervan ve Ömer Kervan imzasıyla kuruldu.

Bahadır Kul Architects'ten mimarlık öğrencilerine burs!

Bahadır Kul Architects tarafından Türkiye’deki devlet üniversitelerinin mimarlık fakülte ve bölümlerinde öğrenim gören, başarılı fakat maddi olanakları kısıtlı öğrencilere burs verileceğini açıklandı.

Iglo Architects, Cityscape Mimarlık Ödülleri finalinde!

Iglo Architects’in, Parsan Makina için tasarladığı, Parsan Sanayi Kampüsü projesi içerisinde yer alan “Parsan Genel Müdürlük ve İdare Binası”, Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri’nde “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Alper Derinboğaz'a inovatif mimarlık ödülü!

Salon Architects kurucu ortağı Alper Derinboğaz, uluslararası bir prestije sahip olan İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen The Plan Awards 2015’te “Innovative Architecture” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Salon Architects İnovatif Mimarlık ödülü aldı!

Salon Architects kurucu ortağı Y.Mimar Alper Derinboğaz, The Plan Awards 2015’de “İnovatif Mimarlık” Ödülü’nü alarak uluslararası bir başarıya imza attı.

Ahmet Balkan Architects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Balkan Architects Mimarlık Limited Şirketi, Ahmet Balkan, Andrea Balkan Geb Hasse tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Beşiktaş, Kültür Mahallesi'nde kuruldu.

Sancaklar Camii belgeseli Prag Mimarlık Haftası'nda gösterildi!

Mimarlık ve tasarım alanında faaliyet gösteren medya prodüksiyon ekibi SGMStudio, EAA - Emre Arolat Architects, Buyükçekmece'deki Sancaklar Camii için bir kısa belgesel filme imza attı.

Meset Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meset Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Girgin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Üsküdar, Küplüce Mahallesi, Kervan Sokak'ta kuruldu

Dünya Mimarlık Festivali’nden Emre Arolat Architects’e ödül!

EAA - Emre Arolat Architects, Dünya Mimarlık Festivali’nde Abdullah Gül Üniversitesi Şehir Kampüsü projesi ile “Eğitim Yapıları” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Fatih İmamoğlu, Mustafa Fevzi Kervan ve Ömer Kervan imzasıyla kuruldu. 


Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK-MÜHENDİSLİK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya...