03 / 05 / 2024

kervan yapı Kervan Ayşeçavuş evleri

kervan yapı Kervan Ayşeçavuş evleri

Kervan Yapı tarafından hayata geçirilen proje Kervan Ayşeçavuş Bağdat Caddesi'nde yükselecek. İstanbul'un en güzel semtlerinden biri olan Suadiye'deki projenin inşasına Şubat ayında başlanması planlanıyor.

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Kervan Konut Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Konut Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli Ali Kervan ve Ömer Kervan ortaklığında kuruldu.

Kervan Dny Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Dny Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Yıldız tarafından kuruldu. 

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karapınar tarafından kuruldu.

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 20 bin TL sermaye ile bugün Fatih İmamoğlu, Mustafa Fevzi Kervan ve Ömer Kervan imzasıyla kuruldu.

Malatya Akçadağ'a 4.5 dönümlük park!

Malatya Büyükşehir Belediyesi kırsal ilçe ve mahallelere başlattığı hizmet kervanına yoğun bir şekilde devam ediyor. Her ilçeye bir park yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ İlçesi’ne de güzel bir park yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Pazarcık'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Doğukent , Genç Osman ve Kanuni Mahallelerine yapılan halı saha hizmeti kervanına Pazarcık Ufacıklı Mahallesi de katıldı.

Başakşehir lokasyonu dev yatırımlarla değerleniyor!

Başakşehir’de 650 konutluk proje yapan Irmak Grup, Küçükçekmece Gölü yanında bulunan tarihi Kervan Saray’ı yeniden inşa edecek. Saray yapıldıktan sonra iş oteli olarak kullanılacak.

Irmak Grup Küçükçekmece Kervan Saray'ı yeniden inşa edecek!

Başakşehir’de 650 konutluk proje yapan Irmak Grup, Küçükçekmece Gölü yanında bulunan tarihi Kervan Saray’ı yeniden inşa edecek. Saray yapıldıktan sonra iş oteli olarak kullanılacak.

Irmak Grup 450 yıllık Kervan Saray’ı otel olarak inşa edecek!

İstanbul Başakşehir’de 650 konutluk proje yapan Irmak Grup, Küçükçekmece Gölü yanında bulunan tarihi Kervan Saray’ı yeniden inşa edecek. Saray yapıldıktan sonra iş oteli olarak kullanılacak.

Kervan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüp Mücahit Kervanoğlu tarafından 50 bin TL sermaye 29 Temmuz 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Kervan 1915 filmi için 5 ayda 2 şehir kuruldu!

1915 yılında 200 Ermeni'yi Giresun'dan Halep'e götüren Katırcı Salim'in hikayesini anlatan 'Kervan 1915' filminin çekimleri başladı. Film için yaklaşık beş aylık bir çalışmayla, dönemi bire bir yansıtan iki şehir kuruldu.

İzmit Kervan Otel devredildi!

İzmit’in tanınmış esnaflarından Refik Ataman Kerpe Kervan Otel’i devralarak turizm sektörüne girdi. Tatil amaçlı geldiği Kerpe’yi çok sevdiği için bu girişimde bulunduğunu söyleyen Ataman, sektörde oldukça iddialı olduklarını vurguladı.

kervan yapı Kervan Ayşeçavuş evleri Haberi

kervan yapı Kervan Ayşeçavuş evleri

Kervan Ayşeçavuş Konutları için ruhsat talebinde bulunan Kervan Yapı, projeyi Şubat ayı civarında hayata geçirmeyi planlıyor. Projenin başlamasının ardından satış fiyatları da belli olacak.


Ayşeçavuş Evleri'nin İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Bağdat Caddesi'nde inşa edilmesi planlanıyor. Proje bünyesinde kapalı otopark imkanı ve sürekli çalışan kamera sistemi bulunuyor.


Kervan Ayşeçavuş projesi dahilinde dizayn edilen evlerde yangın alarm sistemi, salonda klima, her evde ebeveyn banyo, ankastre fırın, ocak ve davlumbaz bulunuyor.


Suadiye'deki AyşeÇavuş projedeki daireler 80 metrekare civarında yapılacak. Kervan Ayşeçavuş Suadiye'nin Bağdat Caddesi'ne ve sahil yoluna yürüme mesafesinde konumlandırılıyor.


Kervan Yapı'nın inşa ettiği Kervan Ayşeçavuş projesindeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks gibi farklı tiplerinden oluşuyor. 


Kervan Ayşeçavuş adres

Şehit Evliya Sok. No:10 Suadiye / İSTANBUL


Kervan Ayşeçavuş görselleri!