05 / 05 / 2024

İzmit Kervan Otel devredildi!

İzmit Kervan Otel devredildi!

İzmit’in tanınmış esnaflarından Refik Ataman Kerpe Kervan Otel’i devralarak turizm sektörüne girdi. Tatil amaçlı geldiği Kerpe’yi çok sevdiği için bu girişimde bulunduğunu söyleyen Ataman, sektörde oldukça iddialı olduklarını vurguladı.



İzmit’in köklü esnaflarından Ataman Otomotiv’in sahibi Refik Ataman, Kerpe sahilinde Kervan Otel’i devralarak turizm sektörüne adım attı. 25 yıl boyunca İzmit Galericiler Sitesi’nde Ataman Otomotiv’in işletmeciliğini yapan Ataman, bunun yanı sıra Kerpe’nin en ünlü otellerinden Kervan Otel’i devralarak turizm sektöründe de kendisini gösterdi. Her yıl tatil amaçlı geldiği Kerpe’yi çok sevdiği için bu girişimde bulunduğunu söyleyen Ataman, sektörde oldukça iddialı olduklarını vurguladı.  


DENİZE SIFIR 

Orman ve denizle iç içe olan Kerpe’de 500 metrekare alanda 18 odasıyla hizmet veren Kervan Otel, yarım pansiyon, tam pansiyon ve sabah kahvaltı şeklinde her bütçeye uygun olarak hizmet veriyor. Denize sıfır olan otel kapalı ve açık restoranları ile deniz manzarası eşliğinde müşterilere keyifli bir tatil seçeneği sunuyor. Ayrıca 12 ay boyunca hizmet verdiklerini söyleyen Ataman, otelin özel günler, toplantılar, organizasyonlar, düğün, nişan gibi programlarda da büyük talep gördüğünü ifade ediyor. Ataman, şehrin yoğun trafiğinden ve gürültüsünden yorulan tüm vatandaşları mavi ile yeşilin bütünleştiği, huzurun hakim olduğu Kervan Otel’e davet ediyor. 



Kocaeli Manşet


Geri Dön