19 / 05 / 2024

Kervan Otelin devredilmesi

Kervan Otelin devredilmesi

İzmit’in tanınmış esnaflarından Refik Ataman Kerpe Kervan Otel’i devralarak turizm sektörüne girdi. Tatil amaçlı geldiği Kerpe’yi çok sevdiği için bu girişimde bulunduğunu söyleyen Ataman, sektörde oldukça iddialı olduklarını vurguladı.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve üç yöneticisi tutuklandı!

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve yöneticisi Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt mahkeme tarafından tutuklandı. İşte detaylar...

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Kervan Konut Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Konut Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli Ali Kervan ve Ömer Kervan ortaklığında kuruldu.

Bazı yaylarının vasfının kaldırılması ve orman idaresine devredilmesi mecliste!

Amasya, Bolu ve Trabzon'da bulunan bazı yaylarının yayla vasfının kaldırılması ve orman idaresine devredilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Örs, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yozgat Yerköy'de çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi TBMM'de!

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde bulunan bir çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bodrum'daki bir otelin Bakan Ersoy tarafından satın alındığı iddiası TBMM'de!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelin Bakan tarafından satın alındığı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çambaşı Yaylası'ndaki 80 odalı otelin kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu'nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nın, yürütülen çalışmalarla Türkiye'nin önde gelen turistik merkezlerinden biri haline gelmesi amaçlanıyor. Bölgede kaba inşaatı tamamlanan 80 odalı, 120 yataklı otelin gelecek sezon açılması hedefleniyor.

Kervan Dny Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Dny Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Yıldız tarafından kuruldu. 

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karapınar tarafından kuruldu.

Antalya’daki iki otelin kaçak kısımları yıkıldı!

Antalya Kemer’de iki otelin imara aykırı olarak inşa edilen kısımları yıkıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, imara uygun olmayan yapılaşmalara izin vermeyeceklerini söyledi.

Kervan Otelin devredilmesi Haberi

Kervan Otelin devredilmesi

İzmit’in köklü esnaflarından Ataman Otomotiv’in sahibi Refik Ataman, Kerpe sahilinde Kervan Otel’i devralarak turizm sektörüne adım attı. 25 yıl boyunca İzmit Galericiler Sitesi’nde Ataman Otomotiv’in işletmeciliğini yapan Ataman, bunun yanı sıra Kerpe’nin en ünlü otellerinden Kervan Otel’i devralarak turizm sektöründe de kendisini gösterdi. Her yıl tatil amaçlı geldiği Kerpe’yi çok sevdiği için bu girişimde bulunduğunu söyleyen Ataman, sektörde oldukça iddialı olduklarını vurguladı.  


DENİZE SIFIR 

Orman ve denizle iç içe olan Kerpe’de 500 metrekare alanda 18 odasıyla hizmet veren Kervan Otel, yarım pansiyon, tam pansiyon ve sabah kahvaltı şeklinde her bütçeye uygun olarak hizmet veriyor. Denize sıfır olan otel kapalı ve açık restoranları ile deniz manzarası eşliğinde müşterilere keyifli bir tatil seçeneği sunuyor. Ayrıca 12 ay boyunca hizmet verdiklerini söyleyen Ataman,...